Nu lăsa aprecierea pentru prietena ta cea mai bună să treacă neobservată, daruiește-i bijuterii în semn de recunoștință!

Alege pentru ea bijuterii aparte

Bijuteriile reprezintă cel mai potrivit cadou, mai ales când le alegi cu atenție pentru persoanele dragi ție. Bineînțeles, trebuie să ții cont de gusturile și preferințele persoanei căreia i le oferi. Fie că vorbim de cercei, inele, brățări, pandantive sau coliere, bijuteriile poartă întotdeauna o semnificație aparte.

Probabil că ai mai auzit de cristale naturale și pietre semiprețioase. Din ele se confecționează diverse accesorii atractive, inclusiv bijuterii. Cristalele semiprețioase au culori plăcute și nu sunt doar simple ornamente, ele sunt încărcate cu energie pe care o poți folosi în avantajul tău. Dacă prietena ta nu poartă bijuterii, ai mereu ca variantă de cadou – seturi cristale.

Cristalele semiprețioase au numeroase proprietăți. Fiecare piatră are beneficiile ei, de aceea trebuie să alegi în funcție de nevoi. Iată la ce pot fi de folos cele mai cunoscute cristale:

DENUMIRE

CRISTAL

PROPRIETĂȚI

Ametist

relaxare

concentrare

Cuarț roz

iubire

armonie

Ochi de tigru

noroc

prosperitate

Lapis lazuli

intuiție

înțelepciune

Cristalele semiprețioase oferă mai mult

Bijuteriile tradiționale din metale prețioase sunt peste tot, toată lumea le poartă. Prietena ta merită să iasă în evidență, pentru că știi bine că este diferită și nu se pierde prin mulțime.

Uite câteva motive pentru care bijuteriile din cristale naturale nu ar trebui să-i lipsească:

Îmbunătățesc starea de spirit 

Atrag atenția prin unicitate

Completează frumos ținutele

Pot fi purtate zilnic

Sunt rezistente în timp

Cristalele naturale atrag lucruri bune în viața ta, protejându-te de energii negative. Sunt folositoare atât pentru corp, cât și pentru minte. Unele te ajută să îți menții sănătatea emoțională, iar altele sănătatea fizică.

Cadoruile sunt un simbol al prețuirii și al aprecierii

 

Nu se spune degeaba că „prietenia este o brățară de aur”. Dar aceasta poate fi reprezentată și de o brățară lucrată manual, cu atenție, realizată din pietre la fel de prețioase ca prietenia. Poți chiar să achiziționezi brățări asortate (pentru tine și pentru ea) care să simbolizeze legătura strânsă dintre voi.

Ce poate fi mai frumos decât să îi oferi o „armă” împotriva negativității printr-o bijuterie specială? Dacă vrei ca prietena ta să se bucure de o viață cât mai liniștită și cât se poate de echilibrată, atunci ești pe calea cea bună.

Ai numeroase variante din care să alegi atunci când vine vorba de pietre și cristale semiprețioase:

    aventurin verde
    jasp roșu
    onix negru

Posibilitățile și combinațiile de cristale sunt aproape infinite în domeniul bijuteriilor și al accesoriilor, deci sigur vei găsi ceva care să te mulțumească în totalitate.

Lucruri pe care să le iei în calcul când dăruiești o bijuterie

 

Prietena ta cea mai bună este o persoană foarte apropiată, deci ar trebui să o cunoști deja foarte bine. Dacă știi lucrurile care îi plac și cele care îi displac, nu este foarte complicat să alegi ceva care să o încânte. Totuși, vrem să te îndrumăm pentru a merge la sigur.

Ține cont de personalitatea ei. Dacă este o persoană extravagantă care se exprimă prin felul în care se îmbracă, atunci i se potrivesc bijuteriile viu colorate. Cerceii și inelele atipice s-ar putea să îi placă foarte mult.

În schimb, dacă este o persoană elegantă sau cu gusturi ceva mai rafinate, o brățară cu pietre în culori neutre ( alb, negru, gri) i se potrivește mult mai bine. Alege ceva simplu, dar de efect și nu uita să alegi și în funcție de beneficiile despre care am vorbit mai sus.

Pentru persoanele active, este recomandat să alegi bijuterii de dimensiuni potrivite, pentru a putea fi purtate cu ușurință în fiecare zi . În plus, în felul acesta, bijuteria pe care i-ai dăruit-o îi va aminti de tine și o vei face să se simtă mai puțin singură în orice clipă.

Este important să cumperi bijuterii realizate din cristale și pietre semiprețioase autentice care să dureze în timp și să aibă efectele dorite. Îți recomandăm produsele Craft Mystic pentru calitatea lor, dar și pentru prețul accesibil tuturor. Aceste bijuterii sunt deosebite și reprezintă un cadou minunat pentru persoanele speciale.

Source