În era tehnologiei, scrisul de mână devine din ce în ce mai puțin obișnuit, dar bucuria de a scrie încă există.

Acest stilou este și continuă să fie un cadou excelent pentru oamenii stilați, creativi și rafinați.

Posibilitatea de personalizare a stilourilor Poenari, prin gravare cu numele destinatarului transformă cu siguranță acest simbol într-un cadou ce va fi prețuit toată viața.

Raritatea crește, în general, valoarea unui articol. Același lucru este valabil și pentru stilourile Poenari. Scrisul de mână a devenit atât de rar, încât este foarte valoros astăzi.

Dăruind un stilou prețios, ne va face să ne dăm seama de valoarea scrisului de mână. De asemenea, semnăturile importante sunt întotdeauna scrise cu un stilou, deoarece un contract se încheie cu un obiect de valoare, ca un sigiliu ce leagă înțelegerea dintre părți.

De ce sunt folosite stilourile?

Un stilou elegant și frumos, folosit în viața de zi cu zi, creează o anumită impresie proprietarului său: eleganță, dragoste pentru lucrurile frumoase, preocupare pentru imaginea sa.

Stilul unic Poenari

A scrie cu astfel de stilouri sugerează un anumit stil. Stiloul Poenari reprezintă semnătura unei persoane distinse. Ca exemplu, bărbații stilați și eleganți scot rareori un pix din plastic din buzunare.

Pasiunea pentru precizia de a scrie

Precizia peniței face ca stilourile Poenari să fie o adevărată comoară și contribuie la ușurința scrisului.

Este mai fluid, mai frumos și mai precis. Aderența este excelentă, iar stiloul în sine este special. Într-adevăr, cu acest material de scris, mediocritatea scrisului este eliminată din ecuație și scrisul devine o adevărată plăcere.

Afinitatea pentru lucruri frumoase și materiale nobile

Materialele folosite în Atelierele Poenari au fost atent alese pentru a conferi stil si rafinament fiecărui stilou. Finisajul corpului și capacul stiloului este, de asemenea, finisat la standarde înalte, cu o deosebită atenție la detalii.

De ce să oferi cadou un stilou Poenari?

A oferi sau a-ți permite un stilou Poenari înseamnă a alege un cadou de calitate. Complice al gustului rafinat, eleganța stilourilor Poenari rezidă în discreția sa – atrăgător, dar nu strălucitor, superb, dar nu exagerat de sclipitor.

Stilourile Poenari – cadouri ideale indiferent de context

Sub acest aspect, trebuie menționat faptul că se pot combina instrumentul de scris la alegere cu magnificul etui Poenari, din piele ecologica in doua culori contrastante. Cutia poate ține un instrument de scris și etuiul este ținut magnetic în interiorul cutiei.

La fel de rafinată ca și gama de instrumente de scris oferite pe poenari.ro, această cutie completează subtil acest set luxos.

Cadouri atemporale

Nu cu mult timp în urmă, ceasurile erau dăruite membrilor familiei cu ocazii speciale. A oferi cadouri este o modalitate de a comunica recunoștința față de persoanele dragi.

Alegerea stilourilor de înaltă calitate face parte din același principiu – oferiți un cadou exclusivist care își va însoți proprietarul zilnic, toată viața. Persoanele interesate de un cadou unic, un simbol al eleganței, care să încununeze magia sărbătorilor de iarnă, sunt invitați să viziteze întreaga gamă de stilouri Poenari.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.