Afla mai multe despre aceste spoturi led

spoturi led

Aceste spoturi LED sunt una dintre cele mai populare solutii de iluminat pentru interiorul si exteriorul casei tale. Sunt eficiente energetic, durabile si au o durata de viata mai lunga decat sursele traditionale de iluminat. In plus, emit o lumina mai puternica si mai concentrata, astfel incat sunt ideale pentru accentuarea anumitor zone sau pentru a crea un ambient placut.

Amplasarea acestor spoturi LED este un aspect important de luat in considerare atunci cand vine vorba de a obtine cea mai buna iluminare. In primul rand, trebuie sa tii cont de scopaul fiecarei camere sau zone. De exemplu, daca vrei sa creezi un ambient relaxant intr-un dormitor, ar trebui sa amplasezi spoturile LED deasupra patului sau langa comoda. Daca vrei sa iluminezi bucataria, atunci ar trebui sa amplasezi spoturile LED deasupra zonei de lucru sau deasupra blatului de lucru.

Mai multe sfaturi pentru amplasarea lor

In general, este important sa amplasezi spoturile LED astfel incat sa obtii o iluminare uniforma. Asta inseamna ca ar trebui sa eviti sa amplasezi spoturile LED doar in unul sau doua puncte ale camerei, ci sa le distribui echilibrat. De asemenea, este important sa tii cont de inaltimea camerei si de inaltimea persoanelor care vor utiliza camera. Daca ai o camera cu tavanul foarte inalt, atunci ar trebui sa amplasezi spoturile LED mai sus, astfel incat sa ajunga lumina pana la tavan. Daca ai persoane care sunt mai scunde, atunci ar trebui sa amplasezi aceste spoturi LED mai jos, astfel incat sa ajunga lumina pana la nivelul ochilor lor.

In plus, este important sa tii cont de directia in care se indreapta lumina spoturilor LED. Daca vrei sa iluminezi o anumita zona, atunci ar trebui sa orientezi spoturile LED spre acea zona. Daca vrei sa creezi o atmosfera mai relaxanta, atunci ar trebui sa orientezi spoturile LED spre peretii sau spre tavan, astfel incat sa ai o lumina difuza.

Ce aspecte trebuie sa mai iei in considerare?

Amplasarea spoturilor LED este un aspect important de luat in considerare atunci cand vrei sa obtii cea mai buna iluminare pentru casa ta. Trebuie sa tii cont de scopul fiecarei camere, de inaltimea camerei si de inaltimea persoanelor care vor utiliza camera, precum si de directia in care se indreapta lumina spoturilor LED.

Source