Este nevoie sa vii o data la 6 luni la ginecologie

Exista inca multa rusine si jena in ceea ce priveste discutarea despre viata sexuala si organele sexuale cu un medic, chiar daca acesta este un lucru perfect normal si sanatos de facut.

Acest lucru trebuie sa se schimbe, astfel incat toata lumea sa poata avea acces la ingrijirea medicala de care are nevoie.
ginecologie
Lipsa educatiei pentru sanatatea sexuala este daunatoare pentru tinerele femei, deoarece acestea nu invata cum sa se mentina sanatoase. Vino si tu la ginecologie – Romgermed pentru un consult complet!

Exista mai multe tipuri diferite de analiza pe care trebuie sa le faceti

Daca aveti multe scurgeri vaginale care miroas neplacut, trebuie sa consultati imediat un medic. Acesta este un test care poate ajuta la gasirea modificarilor in celulele colului uterin. Daca sunteti activ sexual, ar trebui sa mergeti la medic o data pe an pentru o ecografie transvaginala si o examinare a sanilor. Aparatul cu care se face examinarea ii ajuta pe medici sa gaseasca umflaturi in sani.

Este important sa va examinati in mod regulat colul uterin, iar colposcopia este o metoda de a face asta folosind un microscop. Un test Papanicolau este un test pe care un medic il face pentru a verifica daca exista modificari in celulele colului uterin al unei femei. Uneori, dupa ce o femeie are un test Papanicolau, medicul poate cere sa faca si un test HPV.

Acest examen este alcatuit din diferite tipuri de intrebari. Un medic va va examina vaginul si colul uterin pentru a se asigura ca totul arata sanatos.

Medicul poate spune ca trebuie sa ia niste mostre de sange sau urina de la dvs., care vor fi trimise la un laborator pentru analize. Medicul poate efectua unele teste imagistice in timpul unui consult ginecologic pentru a afla mai multe despre starea ta generala de sanatate. Aceste teste includ ultrasunete, tomografie computerizata si radiografie. Ele permit medicului sa vada in interiorul corpului tau fara a fi nevoit sa faca o interventie chirurgicala.

Clinica Romgermed te asteapta!

Vino si tu la un consult de ginecologie in cadrul clinicii medicale Romgermed! Poti avea cea mai mare incredere in medicii specialisti de aici!

The post Pune-te pe primul loc si vino la sectia de ginecologie pentru un consult appeared first on Live Press.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *