EkoGroupEkoGroup

Într-o lume a publicității în continuă schimbare, PublicitateOOH.ro, sub conducerea CEO-ului Eduard Petrescu, se distinge ca lider în domeniul publicității exterioare, oferind servicii inovatoare și personalizate de promovare prin steaguri direcționale. Cu o abordare unică și o dedicare neclintită față de clienți, compania noastră redefinește normele publicității stradale, punând accent pe vizibilitate, inovație și profesionalism.

Legalitate și Exclusivitate

Un aspect remarcabil al PublicitateOOH.ro este angajamentul nostru ferm pentru conformitate legală. Suntem singura companie din România care deține avizele necesare de la Primăria Municipiului București (PMB) pentru montarea steagurilor direcționale. Acest lucru ne asigură că toate campaniile noastre publicitare sunt 100% legale, oferind clienților noștri siguranța și încrederea că promovarea lor se desfășoară în deplină conformitate cu reglementările locale. Această abordare etică și transparentă subliniază profesionalismul și integritatea companiei noastre, consolidându-ne poziția de lider în industrie.

Cum Transformă PublicitateOOH.ro Restaurantele și Cafenelele prin Publicitate Stradală

Lider de Piață și Impact Vizibil

Cu peste 200 de clienți direcți și 3000 de steaguri montate în București și Ilfov, PublicitateOOH.ro se poziționează ca cea mai mare companie de publicitate stradală pe acest segment de serviciu. Această reușită reflectă nu doar capacitatea noastră de a gestiona campanii la scară largă, dar și încrederea pe care clienții o acordă serviciilor noastre. Fiecare steag montat este o dovadă a impactului vizual pe care îl generăm, transformând locațiile clienților noștri în puncte de reper notabile în peisajul urban.

Relația Directă cu Clientul

Un aspect unic al strategiei noastre este decizia de a nu colabora cu agențiile media din România. Acest lucru ne permite să menținem un nivel înalt de profesionalism și suport personalizat pentru fiecare client. Credem că serviciul nostru, fiind unic, necesită o abordare directă și personalizată, care nu poate fi oferită în totalitate prin intermediari. Relația directă cu clienții noștri asigură un suport excepțional și o înțelegere profundă a nevoilor și obiectivelor lor specifice.

Superioritate și Rapiditate în Servicii

PublicitateOOH.ro se diferențiază de competitori prin calitatea serviciilor, corectitudinea în afaceri și capacitatea de a răspunde rapid solicitărilor clienților. Ne mândrim cu faptul că putem rezolva orice solicitare în maxim 2 ore de la primirea acesteia, demonstrând astfel angajamentul nostru pentru eficiență și satisfacția clientului. Această abordare ne-a permis să ne consolidăm poziția pe piață și să construim relații de lungă durată cu clienții noștri.

Vizibilitate Amplificată prin Locație

Locația fizică a unei afaceri devine semnificativ mai vizibilă cu ajutorul steagurilor direcționale. O campanie bine planificată, cu doar 20 de steaguri, poate crește vizibilitatea unei afaceri de până la 500 de ori. Această strategie transformă orice locație într-un punct de atracție, generând un flux constant de potențiali clienți și consolidând recunoașterea brandului.

Parteneriate Durabile și Evoluție

Relațiile noastre cu clienții sunt bazate pe încredere și rezultate tangibile. Avem parteneri care au început cu un număr modest de 10 steaguri și, datorită succesului campaniilor, au extins prezența lor la peste 100 de steaguri în diferite zone ale Bucureștiului. Aceste colaborări de lungă durată demonstrează eficacitatea și impactul serviciilor noastre, precum și capacitatea de a crește și evolua alături de clienții noștri.

În concluzie, PublicitateOOH.ro, sub îndrumarea lui Eduard Petrescu, reprezintă vârful inovației și profesionalismului în publicitatea stradală. Prin abordarea noastră unică, angajamentul pentru legalitate și relația directă cu clienții, ne-am consolidat poziția de lider pe piață, oferind soluții personalizate și eficiente pentru promovarea brandurilor în spațiul urban.

One thought on “PublicitateOOH.ro – Inovație și Profesionalism în Publicitatea Stradala”

Comments are closed.