Provocarea urmatorului sezon: abordeaza noi piese emblematice si imbratiseaza mostenirea americanaProvocarea urmatorului sezon: abordeaza noi piese emblematice si imbratiseaza mostenirea americana

Tommy Hilfiger va invita sa redescoperiti alura stilului clasic american reinventat. Cu accent pe celebrarea stilului colegial si imbinarea elegantei cu elementele sportive, colectia Pre-Fall 2023 prezinta angajamentul brand-ului fata de design-uri atemporale si perspective de moda contemporane.

New Icons: Reinventing American Classics

Tommy Hilfiger aduce o perspectiva proaspata asupra articolelor emblematice din garderoba americana. Colectia prezinta o gama de siluete inspirate de look-ul universitar care omagiaza cel mai bun stil colegial.

Ready, Prep, Go! Elevating Sporty Staples

Colectia Tommy Hilfiger Pre-Fall 2023 ofera un twist rafinat si elegant articolelor sportive versatile. Combinand stilul preppy al brand-ului cu moda contemporana, colectia face ca tricourile rugby si Oxford sa fie mai mult decat o tinuta casual.

Red, White, and New: Celebrating Tartan

Intra in noul sezon cu celebrul tartan, reimaginat si reimprospatat. Exploreaza modul prin care codurile stilistice de arhiva prind viata prin croiala usoara, prezentand carouri perfecte care aduc un omagiu mostenirii bogate ale brand-ului.

Our Heritage, Your Style: Tartan Awakened

Tommy Hilfiger intelege ca moda ar trebui sa fie atat accesibila, cat si versatila, iar colectia Pre-Fall 2023 ofera o interpretare moderna a tartanului pentru a satisface orice preferinta de stil. Indiferent daca preferati un aspect elegant si chic sau un look mai casual si relaxat, colectia ofera o gama de siluete care incorporeaza fara efort acest imprimeu atemporal in imbracamintea de zi cu zi.

Colectia noua Pre-Fall 2023 este disponibila pe tommy.com sau in magazinele TOMMY HILFIGER din Romania din Bucuresti Mall – Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta, AFI Brasov si Promenada Mall Sibiu.

# # #

Despre SARKK

SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou, creat impreuna cu oameni care modeleaza cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna. Tommy Hilfiger ofera consumatorilor din intreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, cu o gama larga de colectii, inclusiv imbracaminte sport, denim, accesorii si incaltaminte pentru barbati, femei si copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit fata de sustenabilitate si incluziune.

Vanzarile globale in retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD in 2021, iar brand-ul este sustinut de peste 16.000 de asociati din intreaga lume – prezent in 100 de tari si in peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al sau, tommy.com.