În ceea ce privește performanța, Edge este alimentat de un motor turbo de 2,0 litri, care produce 250 de cai putere. De asemenea, opțional este disponibil un motor V6 de 2,7 litri, care produce 335 de cai putere și 380 de lb-ft de cuplu. Ambele motoare sunt cuplate la o transmisie automată cu opt trepte și sunt disponibile în versiunea cu tracțiune față sau integrală.

Pe partea de siguranță, Ford Edge vine echipat cu caracteristici precum frânarea automată de urgență, avertizarea de coliziune frontală, avertizarea de părăsire a benzii și controlul crucișului. În plus, toate modelele Edge din acest interval sunt echipate cu airbag-uri pentru șofer și pasagerul din față, airbag-uri laterale și cortină de aer laterale.

Când vine vorba de piese de schimb pentru Ford Edge 2019-2021, proprietarii trebuie să fie atenți la alegerea pieselor de schimb și să se asigure că acestea sunt de înaltă calitate și provin de la un producător de încredere. Magazinele autorizate Ford sunt locul cel mai bun pentru a găsi ce căutați, deoarece acestea oferă piese originale Ford Edge 2019-2021 și accesorii care sunt proiectate și fabricate pentru a se potrivi perfect cu vehiculul.

Printre principalele piese de schimb disponibile în magazinele autorizate pentru modelele Ford Edge 2019-2021 se numără:

– Filtru de aer – Aceasta este o piesă importantă pentru motorul Edge, deoarece ajută la menținerea calității aerului care ajunge în motor. Schimbarea regulată a filtrului de aer poate îmbunătăți eficiența motorului și poate prelungi durata de viață a acestuia.

– Plăcuțe de frână – Plăcuțele de frână sunt un element esențial pentru siguranța vehiculului. Acestea trebuie schimbate regulat pentru a asigura o funcționare sigură și eficientă a sistemului de frânare.

– Baterie – Bateria este o altă piesă importantă a vehiculului și trebuie să fie schimbată periodic pentru a menține funcționarea optimă a sistemelor electrice și electronice ale vehiculului.

– Filtre de ulei și combustibil – Aceste filtre sunt esențiale pentru a menține performanța și eficiența motorului. Acestea ajută la eliminarea particulelor și impurităților din ulei și combustibil, ceea ce poate prelungi durata de viață a motorului și poate îmbunătăți economia de combustibil.

– Faruri și lumini – Farurile și luminiile sunt elemente importante pentru siguranța vehiculului și trebuie înlocuite dacă sunt deteriorate sau nu funcționează corect. Magazinele autorizate Ford oferă o gamă largă de faruri și lumini pentru Ford Edge 2019-2021.

– Curele și furtunuri – Aceste componente sunt esențiale pentru funcționarea corectă a sistemelor vehiculului, cum ar fi sistemul de răcire și sistemul de transmisie. Este important să se verifice regulat curelele și furtunurile pentru a preveni uzura și ruperea lor.

– Amortizoare și arcuri – Aceste componente ajută la menținerea confortului și stabilității vehiculului pe drumuri denivelate și în condiții meteo dificile. Înlocuirea amortizoarelor și arcurilor uzate poate îmbunătăți confortul și siguranța vehiculului.

– Sistem de evacuare – Sistemul de evacuare este responsabil pentru eliminarea gazelor de eșapament din motor și trebuie să funcționeze corect pentru a preveni emisiile de gaze dăunătoare și a îmbunătăți performanța motorului.

Numeroase piese auto Ford Edge Facelift putem găsi în magazinul pieseford.ro.

Source