Înființată în 2016, PiatraGrecia.ro este fructul pasiunii pentru designul exterior și al aspirației de a oferi o selecție premium de produse din piatră naturală importată direct din Grecia. Cu o gamă variată de opțiuni la dispoziție, PiatraGrecia.ro transformă fiecare spațiu într-un tablou vibrant, de o frumusețe impresionantă.

Când vine vorba de piatră decorativă, aceasta aduce mai mult decât doar un plus de estetică – beneficiază de proprietăți practice de neprețuit. Protecția împotriva eroziunii, rezistența la intemperii, capacitatea de filtrare a apei și soluționarea problemelor de drenaj ale terenului sunt doar câteva dintre avantajele utilizării pietrei decorative. De asemenea, aceasta oferă un mediu uscat ideal pentru anumite plante, sporind diversitatea în designul grădinii.

PiatraGrecia.ro nu se limitează doar la oferirea pietrei decorative Thassos. Compania pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse, incluzând piatra decorativă roșie, piatra decorativă Sky, piatra Fish Grey, sticla transparentă polisată, piatra decorativă Akron, piatra decorativă neagră, piatra poligonală KAVALA și marmura decorativă spartă. Toate acestea se integrează armonios atât în designuri rustice, cât și în cele moderne, conferind uniformitate și un aspect îngrijit grădinilor, curților sau parcurilor.

Piatra ornamentala din marmura albă Thassos, cunoscută și sub denumirea de „pebble”, este produsul vedetă al site-ului PiatraGrecia.ro, preferat pentru eleganța și distincția pe care le conferă amenajărilor exterioare. Acest tip de piatră cu contururi neregulate și rotunjite se utilizează în special în decorarea spațiilor exterioare, precum aleile, granițele stratelor de flori sau terenurile de joacă pentru copii. Pebble-ul din marmură Thassos își găsește locul în amenajarea grădinilor cu design minimalist, precum și în spații acoperite sau semi-acoperite, de dimensiuni mari și medii.

Una dintre recomandările noastre pentru amenajările cu pebble din marmură Thassos este utilizarea DECO UNI, un distantier mozaic decorativ pentru amenajări exterioare, care, în combinație cu piatra decorativă, creează rezultate impresionante, atât din punct de vedere estetic, cât și practic.

Piatra decorativă albă Thassos este unul dintre cele mai apreciate produse oferite de PiatraGrecia.ro, fiind ideală pentru amenajarea grădinilor private și publice, curților clădirilor, teraselor restaurantelor și hotelurilor. Această piatră oferă un contrast impresionant cu decoratiunile vegetale și florale, adăugând un strop de eleganță oricărui spațiu. Combinată cu piatra decorativă neagră sau verde, crează mozaicuri de un farmec aparte, captivante și pline de personalitate.

Diversitatea de dimensiuni a pietrei decorative Thassos, de la 1-3 cm până la granulația de 6-10 cm, permite adaptarea la o multitudine de proiecte. Pentru proiecte de dimensiuni mai mari, piatra se poate achiziționa în saci tip big-bag de 1400-1600kg.

Dacă doriți să aduceți un strop din frumusețea Greciei în propria grădină, PiatraGrecia.ro este alegerea ideală. Cu o gamă variată de produse din piatră naturală, compania oferă soluții estetice și versatile pentru orice proiect de amenajare. Indiferent de dimensiunile sau stilul proiectului dumneavoastră, PiatraGrecia.ro vă oferă produsul perfect pentru a crea spațiul de care v-ați visat.

Source