Da!  Vara este aici, chiar daca, uneori, intr-o forma larvara. Cu toate acestea, nu ratati sa va bucurati de soare si sa respirati un aer proaspat in natura, avand astfel ocazia sa scoateti la plimbare palaria chic pentru vara.

Ca novice in palarii, va puteti intreba cum trebuie sa arate clasica palarie de vara. Asa ca va uitati la poze vechi si noi, reviste, cu scopul studierii palariei de vara perfecte si aflati cu satisfactie ca nu exista una speciala, ci o intreaga gama de articole de acoperit capul, care trebuie sa indeplineasca mai multe functii. Cea mai importanta este, probabil, aceea de a va proteja fata in intregime de razele nocive ale soarelui. Ochii trebuie sa se cufunde intr un taram de umbra placut, astfel incat ochelarii de soare sa devina doar un accesoriu frumos, nu unul neaparat necesar.

Palaria Panama devine nu doar un accesoriu protector si util, poate fi mai mult de atat si anume, poate imbunatati o tinuta, astfel incat banalii blugi si un tricou simplu sa arate foarte elegant.

Ce trebuie sa indeplineascapalaria de vara?

Daca ne uitam la clasicele palarii de vara , de exemplu, la un domn in varsta, avem impresia ca acestea , mai presus de toate, trebuie sa fie subtiri si deschise la culoare. Acest lucru are sens, pentru ca nimeni nu vrea sa-si ruineze o coafura scumpa sau ultimele fire de par ramase sub o palarie de lana. De aceea este evident ca o palarie de vara poate fi facuta dintr-un material usor, cum ar fi paiele.

Palaria de paie nu este doar un accesoriu perfect pentru plimbari in parc sau pe plaja, ci poate avea multe alte intrebuintari.De exemplu, la plaja, ea este un obiect in care puteti depozita ochelarii, telefonul, etc, iar iarna, ca o decoratiune usoara pe perete.

Odata ce ati ales tema palariei pentru sezonul cald, apar o multime de intrebari. Este gresit sa purtam o palarie panama cu un costum? Sau este o sansa de a ne scoate de sub anonimat? Acestea sunt considerente importante care ne duc imediat cu gandul la exprimarea de sine in timpul verii, cand totul se topeste. Ce vrei sa spui lumii in aceste circumstante speciale atunci cand porti o astfel de palarie?

Poti sa fii cowboy-ul singuratic, marinarul fara nava, hipsterul, boemul, etc. Eliberati-va de ideile ciudate si bucurati-va de ceea ce face vara atat de frumoasa : usuratatea sinelui.

Alegerea ta personala: ce ar trebui sa iti acopere capul?

Este posibil sa fiti unul dintre aceia care si au descoperit demult stilul. Fie ca purtati un trilby, canotiera, panama sau o sapca, dumneavoastra sunteti in masura sa hotarati ce va impodobeste capul cel mai bine.

Cu o abundenta de stiluri si modele, E-palarii.ro va ofera o oportunitate imensa si sansa de a fi pata de culoare in oceanul griurilor cotidiene.

Source