Cu un software de management al transportului, poți gestiona atent întregul proces de distribuție. Un astfel de software îmbunătățește capacitățile logistice ale afacerii și satisfacția generală a clienților.

Aplicația Optimall Logistic by AROBS utilizează tehnologie avansată pentru a vă oferi informații valoroase despre toate operațiunile care au loc în lanțul de distribuție. Poți folosi aceste informații pentru a aduce îmbunătățirile necesare și pentru a spori și mai mult eficiența tuturor proceselor. Caracteristicile esențiale ale software-ului de management al transportului sunt componente cheie pentru obținerea unor profituri mai mari în afacere.

Management logistic cu Optimall Logistic by AROBS

Una dintre principalele caracteristici ale sistemului de management al transportului Optimall Logistic by AROBS este capacitatea de a urmări vehiculele în timp real. Poți folosi aceste informații pentru optimizare rute, pentru a te asigura că vehiculele sunt utilizate eficient, dar și pentru a monitoriza activitatea șoferului. În plus, aceste date pot fi folosite și pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți, printr-o livrare mai rapidă. Un timp de livrare mai mic se traduce prin atragerea unor alte avantaje, iar alături de Optimall SFA pentru automatizarea vânzărilor, acest software oferă o soluție perfectă.

Cu Optimall Logistic by AROBS reduci consumul de carburant cu minim 15%, numărul de kilometri parcurși cu minim 30%, ai nevoie de minim 25% mai puține mașini în flota ta de distribuție, cheltui cu minim 15% mai puțin pentru costurile de carburant, îmbunătățești timpul de livrare cu minim 20%, reduci considerabil uzura flotei tale, optimizezi volumul total de marfă pentru livrări eficiente și ecologice.

Planificarea eficientă a încărcării mărfii

Software-ul de management al transportului poate planifica toate încărcăturile în funcție de livrările pe care trebuie să le efectuezi și de numărul de vehicule de care dispui. Software-ul va determina care este cel mai bun mod de a încărca marfa în vehicul, astfel încât toate bunurile să fie transportate în siguranță și să ajungă la clienți în stare intactă. În plus, planificarea încărcăturii ajută la optimizarea utilizării vehiculului, astfel încât fiecare vehicul va transporta marfă până la capacitatea pe care o suportă. 

Un avantaj major se referă la grija mai mare față de mediu pe care o poate avea o firmă care apelează  la această soluție. Prin reducerea numărului de kilometri parcurși, este redus și consumul de combustibil, iar în acest fel, livrarea poate fi considerată mai ecologică. Grija față de mediu va fi mai mare, iar uzura flotei va fi mai mică.

Hai să digitalizăm împreună afacerea ta!

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *