Pijama damă satin: un nou trend?

            Probabil ați auzit de satin. Satinul este acea cusătură fină și lucioasă în mai multe culori. De obicei din ea se fabrică pijamale, dar și alte piese de vestimentație. Ai avut vreodată ocazia să porți o pijama damă satin, un kimono lung satinat sau o cămașă de noapte din mătase satinată?

            Dacă răspunsul la întrebarea de mai sus este „nu”, te vom invita să parcurgi rândurile care urmează.  O pereche de pijamale personalizate din satin este din nou în vogă și la noi în țară. Ținutele de seară au devenit un fashion statement care nu va pieri prea curând.

            Care ar fi beneficiile purtării unei astfel de ținute? Astăzi ne vom referi la:

calitatea crescută a somnului;mobilitatea ridicată;reducerea transpirației în timpul somnului;purtarea acesteia și pe post de ținută de toată ziua.

Dormim bine în pijamalele din satin?

            Noaptea este timpul în care majoritatea dintre noi dormim. Este momentul în care ne eliberăm de stresul cotidian și ne odihnim. Dar dacă nu ne putem relaxa pe deplin, din cauza ținutei pe care o purtăm? Obiectivul primar al unei pijamale este să ne ajute să adormim repede.

            Ceea ce o pereche de pijamale din satin au în plus față de alte ținute este însăși textura sa fină. Aceasta alunecă ușor pe corp și îl îmbrățișează precum un copil. Cu cât ne simțim mai relaxați, cu atât șansele să adormim mai repede cresc și ele treptat.

Mă ajută pijamalele din satin să mă mișc în voie?

            Un prim punct pe care îl luăm în calcul înainte să ne cumpărăm o haină este nivelul de confort oferit. Deși unii preferă haine mai mulate, mulți preferăm ceva loose și comod. Așa ar trebuie să ne fie și ținutele de somn.

            Compleurile din satin oferă corpului mobilitate deplină. Te poți mișca în voie și în timpul zilei, iar mișcările corpului nu sunt limitate. Se întâmplă ca unii să se miște și în somn, iar o pijama elastică este necesară pentru asemenea situații.

Dacă transpir în timpul nopții, ce se întâmplă cu pijamaua?

            Să transpiri în timpul nopții este cel mai neplăcut lucru care ți se poate întâmpla. Nu îți pătezi doar hainele, ci și lenjeria de pat. Cum poți preveni o astfel de situație? O pijama din satin te ajută cu brio într-un scenariu de genul acesta.

            Cusătura fină a satinului este capabilă să absoardă transpirația, și să prevină murdărirea așternuturilor. Aceasta se curăță cu ușurință a doua zi, și la fel de repede se și usucă. Noaptea se poate purta din nou fără nicio problemă.  Pijamalele satinate sunt cele mai bune pentru doamnele care se confruntă cu problema menționată.

Pot purta ținuta satinată și în timpul zilei?

            Se întâmplă ca uneori să nu ai starea necesară să te schimbi de pijamale. Este weekend și tot ce îți dorești este să te relaxezi în voie. Poți purta ținuta de seară și în timpul zilei? Bineînțeles că da!

             Dimpotrivă, te vei simți ușoară și comodă în același timp. Pijamalele din satin au acest efect asupra doamnelor și domnișoarelor.

De unde pot achiziționa și eu o pereche de pijamale satinate?

            Dacă beneficiile prezentate mai sus au avut impactul scontat, înseamnă că noi ne-am îndeplinit datoria. Prin urmare, îți vom mai oferi încă un punct de interes, și anume numele unui brand românesc monden. Numele acestui brand este La Nuit, avându-și sediul în Câmpina, județul Prahova.

            Brandul La Nuit deține o colecție minunată de ținute de seară satinate. La aceștia veți găsi cămăși de noapte, kimono-uri, seturi de damă elegante. Produsele lor sunt de calitate, iar clientele se bucură pe deplin de eleganța acestor compleuri. Devino și tu o clientă fidelă și bucură-te de pijamelele satinate.

Source