Așadar, o persoană practică mai mult ca sigur că va alege varianta cea mai avantajoasă, respectiv mai multe oferte de masini decapotabile ieftine second-hand, din care la final va rămâne mașina cea mai bună și cea mai atrăgătoare din toate punctele de vedere.

            Mașini decapotabile second-hand la prețuri foarte bune

            Dacă nu ați fost interesat de acest subiect în ultimul timp și dacă nu ați răsfoit ofertele celor mai bune site-uri de anunțuri din țara noastră, vă prezentăm noi câteva oferte interesante pentru a vă forma o părere despre oportunitatea unei astfel de investiții.

            Pe site-ul Bestauto.ro este postat un anunț interesant, autoturism AUDI A3 fabricat în anul 2009, 258.000 km rulați, neavariat, capacitate cilindrică 1900 cm3, EURO 4, nr. de uși 2/3. Prețul acestei frumoase mașini decapotabile este de doar 5450 EURO și este negociabil.

            MERCEDES BENZ – E 350 fabricat în anul 2010, 234.000 de km la bord, capacitate cilindrică 2987 cm3, putere maximă 231 CP, este de asemenea o ofertă interesantă care aparține aceluiași site de anunțuri Bestauto.ro. Prețul pentru această impunătoare mașină decapotabilă este de 13.350 EURO și este, de asemenea, negociabil.

            Există și oferte interesante de modele mai noi, bine situate în top decapotabile ieftine. În revista Autovit.ro sunt foarte multe mașini aproape noi, decapotabile, scoase la vânzare care au foarte puțini kilometri rulați. Prețurile sunt accesibile deoarece sunt rulate!

            MERCEDES-BENZ E 220 (versiunea 220 d4 Matic Cabrio 9G TRONIC) este o mașină foarte modernă fabricată în anul 2018. Are doar 31.500 km rulați, motor Diesel, cutie de viteză automată, tip caroserie Cabrio. Consumul urban este de 6,4 litri. Costă 44.457 EURO.
            BMW SERIA 2 este o altă ofertă pe care dorim să v-o prezentăm astăzi. Face parte din oferta revistei Autovit.ro, de asemenea. Mașina este fabricată în anul 2020, are doar 11.433 km rulați, capacitate cilindrică 1499 cm3, 136 CP, caroseria este de tip Coupe. Prețul acestei mașini este de doar 32.701 EURO.

            Acestea au fost ofertele noastre cele mai interesante, pe care am dorit să vi le prezentăm astăzi. Sunt avantajoase și pot fi analizate în detaliu de către persoanele interesate de achiziționarea unei mașini decapotabile direct din România la prețuri foarte bune.

            Mașini decapotabile noi vândute în România

            Dacă faceți parte din categoria persoanelor care preferă totuși o mașină nouă decapotabilă, de firmă, aveți l dispoziție în acest moment, aproape toate reprezentanțele firmelor străine celebre constructoare de mașini, atât din Europa, America cât și din întreaga lume.

            Este suficient să programați un Test Drive pentru a testa singuri performanțele celor mai noi mașini decapotabile, profesioniste din lume. Cu ajutorul reprezentanților firmelor respective aveți ocazia să aflați și detaliile tehnice și comerciale care vă pot determina să faceți o alegere inspirată.

               Nu uitați să solicitați toate informațiile despre garanție, service specializat, termen de livrare, îmbunătățiri recente, dotări suplimentare, etc.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *