Vara asta uita de machiaj si alege procedura de micropigmentare! Bucura-te de machiaj perfect in fiecare zi, chiar si la plaja. Profita de preturile cu reducere disponibile online pe platforma www.IzzyReduceri.ro si achizitioneaza voucherul!

Fii fermecatoare in fiecare zi! Alege sa ai sprancene si buze perfecte, iar ochii pusi in valoare de un contur magnific cu tehnica de tatuaj sprancene, buze sau contur ochi!

Micropigmentare sprancene sau buze se refera la tehnica de tatuare semipermanenta a sprancenelor, buzelor sau a eyelinerului. Este o procedura foarte sigura, fiind folosite accesorii de unica folosinta. Procedura ofera rezultate ce dureaza pana la 2 ani.

Buze perfect conturat, plus de volum si culoare naturala!

Micropigmentare buze se realizeaza prin tatuarea buzelor atunci cand se doreste o usoara marire a acestora, cand se doreste un contur precis si exact in cazul buzelor, sau pentru o corectie a simetriei. De asemenea, procesul de tatuat buze poate fi realizat si pentru o pigmentare intr-o anumita culoare, mai pala, naturala, sau mai intensa, a buzelor, mai ales ca multe femei prefera sa poarte culoarea naturala a buzelor, decat sa foloseasca ruj.

Micropigmentare sprancene pret? Cumpara voucherul de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro si beneficiezi de super-pret si rezultate wow.

Sprancenele tale sunt aproape invizibile si te confrunti cu goluri si imperfectiuni?

Micropigmentare sprancene este solutia ideala atunci cand ai goluri in sprancene, cand forma lor nu este adecvata formei fetei sau atunci cand simti nevoia de a da putin volum si intensitate sprancenei.

Procedura este suportabila si cat se poate de simpla: se curata pielea, se aplica o crema anestezica dupa care se stilizeaza spracenele cu un creion. Acesta este pasul reversibil, adica momentul in care decizi daca iti place designul si nuantele folosite. Un ac sterilizat, accesorii de unica folosinta, pigmenti organici si procedura incepe!

Tehnica de micropigmentare corecteaza si contureaza forma sprancenelor, acoperind goluri sau cicatrici.

Micropigmentarea sprancenelor este un machiaj semipermanent, care rezista pana la 2 ani, realizat cu pigmenti organici.

Pune-ti ochii in evidenta si transforma-ti privirea!

Tatuarea conturului pleoapelor (eyeliner) este alternativa ideala a machiajului care iti pune in evidenta frumusetea si iti contureaza privirea. Procedura este foarte sigura, fara efecte adverse si rezultatele dureaza pana la 2-3 ani.

Pe www.IzzyReduceri.ro am gasit oferte cu pana la 50% reducere pentru micropigmentare sprancene, buze sau ochi.

Eu am ales pachetul pentru micropigmentare sprancene prin tehnica powder la doar 300 lei, iar rezultatele au fost peste asteptari. Sprancenele mele sunt frumos conturate, cu aspect natural si in armonie cu trasaturile fetei.

DERMOPIGMENTARE (machiaj semipermanent) – SPRANCENE, BUZE, EYELINER

Aceasta procedura se recomanda daca:

    • iti doresti o forma perfecta a sprancenelor/ buzelor, in armonie cu trasaturile fetei
    • sprancenele prezinta goluri/cicatrici, au fost pensate excesiv si nu mai cresc sau alte probleme de acest gen
    • nu doresti sa mai pierzi zilnic timp cu creionarea sprancenelor si creearea formei
    • urmaresti un efect de lifting

Daca si tu isi doresti frumusete permanenta, nu mai sta pe ganduri si prinde ofertele cu reducere LIMITATA de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Source