Modelul Airwrap a fost „reproiectat radical” de către Dyson. Cei care au folosit Airwrap, au experimentat că cea mai grea parte a utilizării instrumentului este schimbarea accesoriilor de ondulare în mijlocul procedurilor, pentru a face ca mașina să vă onduleze părul în direcția în care doriți să meargă.

Acum, acest ondulator de păr nou include atașamente reproiectate, inclusiv noi capete, cu un vârf rece rotativ, care vă permite să redirecționați fluxul de aer pe măsură ce coafați. Sau, cu alte cuvinte, acum puteți schimba direcția buclei fără a schimba capătul de ondulare. Alte atașamente noi includ atașamente îmbunătățite pentru perie, care asigură o modelare mai precisă și un nou accesoriu pentru uscător de netezire care netezește și ascunde rapid zburatoarele.

„Dyson Airwrap este o revoluție a stilului și, spre deosebire de orice alt instrument – ​​de când a fost lansat pentru prima dată și până astăzi. Acum, instrumentul face și mai mult, permițându-le proprietarilor să se personalizeze pentru a se potrivi preferințelor lor de stil, personalizate pentru tipul lor de păr”, a declarat Jen Atkin, stilist de celebritate și ambasador global al stilului Dyson, într-un comunicat de presă. „Ceva despre care credeai că nu se poate îmbunătăți, tocmai a făcut-o.”

Dacă ați fost unul dintre norocoșii care au reușit să-și procure deja un Airwrap, nu vă țineți curiozitatea în frâu și experimentați noile funcții interesante. Noile atașamente vor fi compatibile cu mașina originală și, pentru prima dată, veți putea cumpăra noi atașamente pe cont propriu pentru a actualiza Airwrap-ul pe care îl dețineți deja.

Principalul beneficiu al Dyson Airwrap Styler constă în capacitatea sa de a modela părul folosind o căldură mai mică decât uneltele tradiționale, mai ales că instrumentul usucă și coafează părul simultan folosind numai aer, astfel poate fi considerată cea mai bună perie rotativă

Având ca interes creșterea sănătoasă a părului, alternativa la aparatele de coafat cu căldură extrem de ridicată, cum sunt cele mai bune perii de păr Dyson, este perfectă pentru cei preocupați de deteriorarea părului sau care își coafează părul în fiecare zi.

Source