Primul aparat de ras cu 6 lame de la Panasonic are două lame de finisare, două lame de ridicare și două lame groase; tehnologia avansată a lamelor japoneze încorporează măiestria japoneză; motorul liniar unic ultra-rapid oferă 84.000 de acțiuni de tăiere transversală pe minut; cap de ras flexibil unic, capabil de mișcare independentă în 22 de direcții; tehnologia cu senzor de barbă receptivă se adaptează la contururile faciale unice.

Panasonic a lansat Arc6, primul său aparat de ras cu 6 lame, ca soluție de îngrijire pentru bărbații care au crescut barba mai groasă, ca urmare a lucrului mai mult de acasă. Arc6 taie de patru ori mai mult firele de păr dificile, lungi și întinse într-o singură trecere decât aparatele de ras Panasonic Arc5 cu 5 lame. Arc6 combină, de asemenea, tehnologia japoneză a lamei și motorul liniar ultra-rapid Panasonic pentru a oferi un bărbierit mai atent și pentru a minimiza tragerea și iritația pielii.

Arc6 include două lame de finisare, două lame de ridicare și două lame groase acoperite cu titan, care sunt concepute pentru a culege complet și a captura firele de păr lungi, plate, aflate pe maxilar și în jurul gâtului.

Toate cele șase lame sunt fabricate cu tehnologia avansată a lamelor japoneze de la Panasonic, care este renumită pentru rezistența, claritatea și durabilitatea sa. Forjate din același oțel inoxidabil de cea mai bună calitate folosit pentru fabricarea sabiei japoneze, lamele Panasonic sunt mai durabile decât lamele electroformate convenționale cu nichel și își păstrează calitatea inițială mai mult timp. Odată forjate, lamele Panasonic sunt nano-ascuțite la doar 30 de grade, creând un unghi care menține lamele aproape de rădăcina mustaței.

Adevărata măiestrie a acestor lame este confirmată de tehnicieni cu înaltă calificare, care asigură o inspecție finală riguroasă după verificarea prin dispozitive de inspecție de precizie de vârf, asigurând cea mai înaltă calitate. Fiecare lamă interioară este inspectată și marcată cu data producției și numărul lotului înainte de expediere.

Noua mașină de bărbierit Arc6 are, de asemenea, un aparat de tuns pop-up care permite tăierea înainte de bărbierit și îngrijire detaliată.

Arc6 este conceput pentru a oferi un bărbierit mai fin și mai curat dintr-o singură mișcare. O astfel de precizie este posibilă de un cap flexibil și de construcția cu 6 lame plutitoare care se mișcă în 22 de direcții independente, care urmează conturul feței pentru a minimiza presiunea și iritația pielii pentru o tăiere rapidă și curată. Capul flexibil se mișcă în 10 direcții (înainte și înapoi, la stânga și la dreapta, în sus și-n jos și rotește și alunecă), în timp ce noile mecanisme plutitoare ale lamei se mișcă în 12 direcții (toate cele șase lame sunt capabile de mișcare verticală și orizontală).

Fiecare aparat de ras Panasonic Arc6 este echipat cu un motor liniar ultra-rapid avansat. Folosind tehnologia avansată mag-lev, cei mai puternici magneți din lume sunt capabili să efectueze 84.000 de acțiuni transversale uimitoare pe minut.

Motorul este încorporat în secțiunea capului aparatului de ras pentru a antrena direct lamele interioare la viteză mare. Arc6 își menține viteza ultra-rapidă chiar și atunci când încărcarea bateriei se epuizează, reducând iritarea pielii care poate apărea la unele aparate de ras convenționale atunci când viteza de tăiere scade direct proporțional cu încărcarea. Viteza de tăiere ultra-rapidă, dar constantă, oferă Arc6 avantajul atunci când are de-a face cu o barbă mai groasă, oferind un bărbierit curat și blând.

Fiecare barbă este diferită, iar Arc6 este echipat cu tehnologia Panasonic cu cel mai receptiv senzor de barbă. Senzorul detectează densitatea și grosimea bărbii de 220 de ori pe secundă și ajustează puterea motorului de 14 ori pe secundă, personalizând fiecare bărbierit prin adaptarea contururilor faciale unice, grosimii și densității.

Pe lângă faptul că încorporează cea mai recentă tehnologie Panasonic, Arc6 este proiectat să arate elegant și elegant în negru mat, în timp ce designul sculptat, cu formă ergonomică promovează ușurința în utilizare.

Configurația ES-LS9A vine și cu o stație compactă de curățare și încărcare automată care curăță și încarcă automat aparatul de ras prin apăsarea unui buton. Curățarea temeinică îndepărtează toate tăieturile de barbă și sebumul, care pot fi dificil de îndepărtat doar cu apă, păstrând lamele ascuțite mai mult timp.

Despre Panasonic Corporation of North America:

Panasonic Corporation of North America, cu sediul în Newark, NJ, se angajează să creeze o viață mai bună și o lume mai bună, permițând clienților săi business-to-business prin inovații în energie durabilă, divertisment imersiv, lanț de aprovizionare integrat și mobilitate. Compania este principala filială nord-americană a Panasonic Corporation din Osaka, Japonia.

Source