iKombucha – singurul producător din Europa a sortimentului cu miere, în a cărui proces de fermentație nu folosește deloc zahăr
iKombucha prepară într-un mod artizanal o băutură vie, ușor acidulată și cu gust plăcut acrișor, folosind doar ingrediente naturale. Un lucru inedit în Europa este faptul că iKombucha este singurul producător care prepară unul dintre sortimentele sale – cel cu miere – după o rețetă tradițională care nu necesită zahăr în procesul de preparare, în compoziția sa fiind utilizate doar frunze de ceai verde, miere de albine, ștevie și, bineînțeles, cultura de kombucha.
iKombucha – sursă de probiotice naturale
Pentru un organism sănătos sunt necesare miliarde de probiotice. Acestea susțin imunitatea naturală a organismului, ajută digestia, sprijină la combaterea bacteriilor patogene și contribuie la absorbția nutrienților, a vitaminelor și a mineralelor esențiale. Acest necesar zilnic de probiotice naturale se poate obține din alimentele fermentate natural, cum este și băutura activă iKombucha.
Cultura de kombucha se hrănește cu ceai verde sau negru, îndulcit cu zahăr sau miere. Prin procesul de fermentare zaharurile sunt transformate și rezultă o băutură ușor acidulată, cu gust plăcut, acrișor.
Pentru că este o băutură „vie”, nepasteurizată sau conservată, la cald reîncepe procesul de fermentare, motiv pentru care iKombucha este produsă în loturi mici și livrată în permanență proaspătă.
Această băutură este o adevărată „bombă” biochimică, datorită miliardelor de probiotice vii, enzime, aminoacizi, polifenoli, vitamine (vitamina C și complexul de vitamine B) și acizi organici pe care le conține, conferind consumatorilor mai mult decât bunăstare fizică și psihică, respectiv, sănătate.
Elixirul imunității – beneficiile incontestabile ale iKombucha
– Infuzează organismul cu energie proaspătă, datorită conținutului de vitamine, minerale, enzime și bionutrienți;
– Stimulează imunitatea și detoxifierea naturală a organismului;
– Regenerează flora internă și îmbunătățește digestia cu ajutorul probioticelor și enzimelor asimilate optim de organism;
– Accelerează arderea grăsimilor și limitează depunerea de grăsimi prin stimularea metabolismului;
– Contribuie la regenerarea celulară și la procesul de întinerire și stimulare a rezistenței naturale a organismului;
– Alcalinizează corpul și echilibrează PH-ul intern, curățând vasele de sânge și susținând procesul de autovindecare.
În prezent, iKombucha produce 8 sortimente folosind arome naturale de: miere, ceai verde, lavandă, rooibos, trandafir și hibiscus, mentă, ghimbir și cardamon. Pentru a consulta în detaliu beneficiile și a descoperi sortimentele iKombucha, accesează site-ul oficial https://ikombucha.ro/.iKombucha – Beau Sănătate!