In primul rand, pentru ca ai multiple oportunități de angajare. Fie ca vrei un job full time sau unul part time, în acest oraș diversitatea este la ea acasă ai de unde alege. Timișoara rivalizează cu Bucureștiul când vine vorba de locuri de muncă motivante, provocatoare, cu un mediu de lucru plăcut și bineînțeles, bine plătite.

De asemenea, in ultimul timp, o mulțime de investitori străini au pus ochii pe Timișoara, creând noi oportunități de joburi pentru persoane cu diferite specializări. Conform multor publicații fizice și online, Timișoara este unul dintre orașele cu cel mai bun nivel de trai nu doar din țară, ci din întreaga lume.

 

Locuri de munca Timisoara pentru orice nivel de experienta

Stim cat de important este sa existe oferte de job adaptate fiecarui nivel de experienta si in domenii variate. Compania Delcase din Timisoara se axeaza foarte mult pe recrutarea activa, oferind locuri de munca in diverse specializari, cu potential mare de dezvoltare in cariera. Aceasta companie are un istoric de peste 8 ani pe piata in domeniul componentelor mecanice, automatizărilor și celulelor robotizate, serviciul principal oferit fiind cel de frezare CNC.

Printre posturile disponibile se numără mai multe poziții pentru Operator CNC începând de la cei fără experiență până la cei cu o experiență de peste 5 ani în domeniu. Salariile pentru aceste poziții încep de la 2500 lei net și pot ajunge până la 4600 lei net pentru cei cu experiență. Bonurile de masa in valoare de 600 lei sunt incluse în pachetul de beneficii pentru aceste posturi.

De asemenea, sunt disponibile și poziții pentru Programator CNC, cu experiență între mnim 2 ani și 10 ani sau mai mult, inclusiv o poziție de Programator CNC freelancer. Salariile pentru aceste poziții încep de la 6500 lei net și pot ajunge până la 15 euro/oră sau 2500 euro net pentru programatorii CNC freelanceri.

Pentru poziția de Project Manageri si economisti se caută candidați cu o experiență minimă de 2 ani, salariul oferit incepand de la 6500 lei net, respectiv 5000 lei net, plus bonuri in valoare de 600 lei. Similar, exista pozitii pentru specialisti in ofertare si operatori imprimante 3d, care pot aplica fără a fi nevoie de experiență.

Este important de menționat că toate posturile sunt disponibile atât pentru program full-time, cât și pentru program part-time. În plus, locația pentru Programatorul CNC freelancer poate fi aleasă de către candidat.

În concluzie, pentru cei care caută locuri de munca Timisoara există o varietate de opțiuni disponibile în diferite domenii, atât pentru cei fără experiență, cât și pentru cei cu experiența bogata pe anumite roluri. Cu siguranță merită să te muți în Timișoara dacă îți dorești cele mai bune și mai atractive locuri de muncă și un nivel de trai ridicat!

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *