Clinica reafirmă actualilor şi viitorilor pacienţi că experienţa medicală pe care o asigură trece lin de la excelentul climat de confort la proiectarea şi previzualizarea zâmbetului, pentru a ajunge, în final, la satisfacţia bilaterală client-specialist.

 

Asigurarea climatului de confort dar şi a proiectării rezultatelor finale

O clinică ce oferă o atmosferă prietenoasă reprezintă un foarte bun calmant pentru oricine are probleme dentare. Pacientului nu îi place să aibă de a face cu un medic morocănos. Membrii personalului House of Beauty Clinic sunt experţi şi în a oferi acea căldură prietenească și amabilitate necesare tuturor pacienților care vizitează unitatea medicală.

“Profesioniștii noștri, dar, în egală măsură, și pacienții, adoră utilizarea Digital Smile Design pentru proiectarea şi realizarea unor zâmbete impecabile, datorită numeroaselor beneficii, incredibile, pe care sistemul Digital Smile Design ni le oferă”, susţine Dr. Soboh Naser, reputat medic stomatolog, specialist în chirurgie-orală şi implantologie.

Cu Digital Smile Design, creşterea probabilităţii reuşitei

Digital Smile Design, tehnologie computerizată avansată aflată în dotarea House of Beauty Cli-nic, asigură satisfacția sporită a pacientului, pentru că acesta ştie cum vor arăta rezultatele tratamentului (sau tratamentelor conjugate) înainte de efectuare.

Astfel, probabilitatea ca tratamentul (tratamentele) să îşi atingă mult doritul scop final, în acord cu idealul pacientului, este mult crescută.

Cu această abordare de tratament, în cadrul estetică dentară Bucureşti, nu vor rezulta niciodată două zâmbete asemănătoare, ci pacientul iese din cabinetul clinicii cu un aspect unic, 100% personalizat.

Alături de eficienţă, promptitudinea în efectuarea tratamentului

De obicei, pacienţii apelează la serviciile clinicii dentare atunci când deja intervine suferinţa sau când un anumit tratament – de obicei de natură estetică – se impune a fi efectuat cu necesitate şi într-un timp cât mai scurt de timp. De aceea, este important ca aceştia să fie trataţi în modul cel mai profesionist cu putinţă şi în timpul cel mai scurt. Este exact ceea ce face şi ceea ce se angajează să facă pe mai departe clinica House of Beauty.

Asigurarea unui tratament profesionist blând, nedureros

Tratamentul blând, nedureros nu poate fi asigurat decât de către medici stomatologi cu înaltă calificare şi expertiză, al căror istoric clinic în rezolvarea fără durere a cazurilor nu lasă loc de umbra nici unui dubiu.

Astfel sunt şi acţionează toţi medicii care alcătuiesc corpul de specialişti de elită al clinicii House of Beauty, medici faţă de actul medical al cărora pacienţii nu trebuie să aibă nici cea mai mică frică ori nesiguranţă.

“Cu siguranţă că mai există, în cadrul domeniului estetică dentară Bucureşti , clinici stomatologice care posedă bune atribute de reprezentanţă medicală. Dar diferenţa faţă de acestea o face  pregătirea modernă, de înaltă calificare a medicilor noştri, sârguința şi devotamentul cu care ei se ocupă de abordarea fiecărui caz, îngrijirea pacientului şi nivelul dedicaţiei faţă de pacient, recompensate întotdeauna cu succese şi satisfacţia actului clinic restaurator”, afirmă Dr. Monica Filipescu Costache, medic stomatolog specialist în ortodonţie şi ortopedie dento-facială.

Rezultate integrate caracteristicilor dento-fizionomice individuale

Cu sistemul avansat Digital Smile Design (DSD), medicii Hosuse of Beauty Clinic se asigură că rezultatul final este excepțional de natural și funcționează în armonie cu celelalte trăsături și caracteristici faciale ale pacientului.

DSD este un sistem care permite personalzarea cu ușurință a zâmbetul și testarea unei varietăţi de modele înainte ca pacientul să îl selecteze pe cel care îi place mai mult.

La House of Beauty Clinic, estetică dentară Bucureşti, Digital Smile Design este o parte integran-tă a procesului de planificare a tratamentelor dentare estetice.

Pentru început, va fi examinată situaţia oro-dentară și aspectul facial în ansamblu, ținând cont de estetică, simetrie, poziția dinților și modul în care dinții se raportează la restul caracteristicilor particulare. Apoi, vor fi efectuate o serie de fotografii și videoclipuri în interiorul și în afara gurii.

Apelaţi la serviciile unei clinici de elită, care practică cel mai bun raport calitate-preţ al serviciilor stomatologice şi în care specialiştii nu consideră cazul clinic încheiat până când nu văd bucuria, şi nu doar frumuseţea, în noul dvs. zâmbet!

Clinica House of Beauty reprezintă o marcă a satisfacţiei depline.

Contact:

 Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

+40755 354 555

[email protected]

www.hobclinic.ro

Source