h4l WEST GARDEN BRAȘOV se înscrie perfect în promisiunea brandului h4l de a crea comunități armonioase, unde rezidenții pot prospera și se pot bucura de un stil de viață urban echilibrat. Acest proiect inovator se remarcă prin îmbinarea perfectă a confortului modern cu apropierea de natură. Cu o arhitectură ce orbitează în jurul conceptului ”însuflețește viața”, h4l WEST GARDEN BRAȘOV își propune să ofere rezidenților săi o experiență unică de locuire, bazată pe simplitate, stare de bine și confort. Fiecare aspect al proiectului a fost conceput cu meticulozitate, ținând cont de cele 36 de reguli care definesc promisiunea h4l. Începând de la proiectare integrată pentru toate entitățile care lucrează pe modelele 3D, materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație, și până la spații verzi generoase și facilități moderne, h4l WEST GARDEN BRAȘOV este cartierul ideal pentru familiile tinere, profesioniștii din mediul de afaceri și toți cei care caută un stil de viață urban autentic. 

Unul dintre aspectele cheie ale h4l WEST GARDEN BRAȘOV este integrarea armonioasă a naturii în designul cartierului, promovând astfel un stil de viață sănătos și activ.  Spațiile verzi comune, locurile de joacă, pistele de biciclete și restul spațiilor dedicate oferă numeroase ocazii de interacțiune socială  și recreere pentru rezidenți, încurajându-i să devină în scurt timp o comunitate. Cu privire la aspectele ce țin de sustenabilitate, h4l WEST GARDEN BRAȘOV demonstrează angajamentul continuu de a crea proiecte prietenoase cu mediul înconjurător. Utilizarea de tehnologii smart și soluții inovatoare pentru eficientizarea energetică și reglarea consumului, implementarea centralei de cartier, utilizarea materialelor durabile ori a celor reciclate, precum și a altor soluții ecologice care contribuie la crearea unui cartier sustenabil sunt câteva dintre practicile ce denotă grijă față de natură și resursele ei.

Mai mult decât atât, cartierul h4l WEST GARDEN BRAȘOV este amplasat strategic în zona de vest a oraşului Brașov, dar foarte aproape de centrul istoric, oferind acces ușor la toate facilitățile și atracțiile urbane. Rezidenții se pot bucura de proximitatea zonelor comerciale, școli și grădinițe de înaltă calitate, centre de sănătate și parcuri. În același timp, în interiorul cartierului cu acces controlat și sigur pentru rezidenți se găsesc zone de recreere și de împlinire imediată a anumitor nevoi – sală fitness, magazine, restaurante, community center, work office și alte zone dedicate comunității. De asemenea, conectivitatea excelentă a cartierului h4l WEST GARDEN BRAȘOV facilitează deplasarea rapidă în toate părțile orașului, precum și accesul la principalele artere rutiere și de transport în comun.

Prin combinarea designului modern, a facilităților de înaltă calitate și a angajamentului față de sustenabilitate, h4l WEST GARDEN BRAȘOV devine un loc ideal pentru cei care își doresc să trăiască într-un mediu urban autentic și în armonie cu natura.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. Apartamente cu terasă București

2. Chirie București – Cum poți cumpăra un apartament cu prețul chiriei

3. Apartamente Floreasca – ce oferte de apartamente există în zona Floreasca și care sunt categoriile de preț

Source