Cei care lucrează în domeniul industrial știu cât este de important să beneficieze de toate echipamentele utile. Fie că vorbim despre un proiect mai amplu, fie că ne referim la ceva simplu precum schimbarea unor racorduri sau instalații, în orice caz echipamentele utile fac diferența. Pe lângă produsele necesare, este important să beneficiezi și de echipamente care să te ajute să finalizezi cu succes proiectul. La Tehnovest ai parte de echipamente industriale și produse de pneumatică & hidraulică disponibile online. Poți comanda tipul dorit, fiecare produs având mai multe variante. În acest fel poți beneficia de toate articolele dintr-un singur loc.

Magazinul online tehnovest.ro este un site destinat tuturor produselor în materie de pneumatică, hidraulică și consumabile industriale. Aici ai la dispoziție inclusiv racorduri filetate, într-o mulțime de modele. Acestea pot fi achiziționate în funcție de capacitatea necesară, dar și de dimensiunea dorită. Informațiile respective sunt afișate la fiecare produs în parte, imediat după ce îl selectezi. De asemenea, poți vedea și disponibilitatea sa, iar mai apoi poți comanda cantitatea necesară. Prețul lor se modifică în funcție de capacitatea sau dimensiunea produsului, detalii pe care le descoperi în cadrul fiecărei pagini corespunzătoare.

La Tehnovest ai parte de o gamă variată de produse, chiar și niplu hidraulic. Produsul respectiv este confecționat din oțel, cu filet cilindric și poți alege tipul filetului 1, 2, cât și PN. Toate aceste detalii sunt afișate pe pagina produsului, iar pentru a vedea prețul este necesar să alegi opțiunea de care ai nevoie. Magazinul online dispune de sute de mii de produse, care pot îndeplini cu ușurință toate cerințele tale.

Produse calitative pentru proiecte de succes

Fiecare produs pe care îl folosești atunci când începi sau finalizezi un proiect este foarte important. Calitatea este cea care trebuie să îndeplinească un proiect de succes, precum și lucrul corect al celui ce îl prestează. La Tehnovest ai parte de peste 300.000 de produse în magazinul online, de unde poți comanda tot necesarul pentru proiectele tale. Compania se asigură în permanență că există o gamă largă de produse, cât și că poți alege întotdeauna calitatea.

În materie de produse de hidraulică, pneumatică și consumabile industriale, firma Tehnovest îți pune la dispoziție o varietate de articole și echipamente speciale. În magazinul fizic poți opta pentru conectori și adaptoare furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, furtun, țevi, coliere, robineți cu bilă, de închidere, cât și multe alte produse.

Totul pentru fiecare client!

Tehnovest dispune și de un stoc extern unde vei beneficia de alte sute de mii de produse. Pe site ai la dispoziție o secțiune de „Stoc extern”, unde poți intra și poți descoperi încă 120.000 de produse, direct de la furnizor. În funcție de ceea ce ai nevoie, poți comanda o întreagă gamă de produse corespunzătoare proiectelor tale. Acestea au o calitate superioară, fapt pentru care cu siguranță vor îndeplini standardele tale.

Poți contacta echipa la numerele de telefon de pe site, cât și la [email protected]

Source