Solutii de design interior pentru case oferite de Nobili Interior Design

Daca cauti un aspect simplu insa inspirat, designerii iti recomanda elemente cat mai naturale pentru incaperi, precum marmura sau piatra. O baie sau o bucatarie cu o marmura alba si pereti in tonuri pastel va reda acea naturalete pe care stilul mediteranean il emana. Bineinteles, cand ne gandim la un astfel de stil de decor, culorile marine sunt cele predominante. Puteti opta pentru o bucatatie cu accente de turcoaz, cu lustre din fier forjat, iar ca si textura in cea ce priveste elemente de decor, alegeti impletiturile.

Alege echipa de designeri Nobili

De asemenea, echipa noastră de designeri de interior și arhitecți acordă atenție dorințelor clienților noștri și crede în originalitate, creativitate și complexitate. Designerii noștri de interior și arhitecții își oferă serviciile pe tot parcursul colaborării, așa că sfătuim clienții să ia legătura cu noi pe adresa de e-mail: nobilidesign[@]gmail.com.

Pe e-mail, vă putem oferi, de asemenea, prețurile potrivite pentru orice tip de proiect de design interior și putem discuta toate detaliile referitoare la colaborarea noastră pentru administrarea si implementarea proiectelor pana in faza de amenajari interioare. De asemenea, Nobili Interior Design vă poate ajuta să faceți alegerea corectă în ceea ce privește materialele, mobilierul și caracteristicile pentru proiectul dumneavoastră de design interior ideal.

Elementele de decor de inspiratie maritima nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa decorata in stil mediteranean. Puteti alege impreuna cu designerii, draperii in culori vibrante si accesorii de decor din ceramica colorata sau alba. Plantele sunt si ele un element definitoriu al stilului mediteranean, asadar cativa cactusi sau plante ornamentale pot da culoare si viata unui simplu coltisor.

Un covor din fibre naturale sau chiar o traversa cu niste motive marine pot infrumuseta livingul sau dormitorul. Clientul are libertatea de-a alege din lista de producatori fiecare piesa de decor sau mobilier pentru a obtine un design in stil mediteranean cat mai inspirat. Inspiratia designerilor de la Nobili Interior Design se bazeaza pe alegerile clientului si dorintele sale.

Proiecte amenajari interioare case    
Firma design interior Bucuresti  

Suntem deschiși către orice tip de colaborare și dorim sa aducem satisfacție clienților noștri din toate punctele de vedere. Vă punem la dispoziție proiecte 2D și 3D atât pentru case, vile, și apartamente, cât și pentru hoteluri, magazine, clinici, restaurante și saloane de înfrumusețare.

Fiind prima alegere a multor clienți din toată România, suntem deschiși colaborărilor online care au avut foarte mult succes până acum. Toate proiectele noastre de design interior debordează eleganță, opulență și rafinament, care pot depăși așteptările oricui.

Source