Suntem in plin sezon cald dar iarna e din ce in ce mai aproape. Și odată cu venirea iernii începem parcă să numărăm invers zilele până la sărbătorile de iarnă.  Crăciunul este probabil cea mai magică sărbătoare a anului sărbătorită la fel în aceeași zi pe întreaga planetă. Piețele sunt aglomerate cu bunătăți Bio, cozonaci de casă și mandarine. Nici-un crăciun nu este la fel, fiecare are amintirile lui această sărbătoare ne aduce mereu aminte de copilărie și de bucuria pe care o simțeam atunci când  fiind participam la împodobirea bradului și fețele ni-se umpleau de bucurie când bradul era gata, frumos împodobit.

Bradul este în centrul atenției de Crăciun. Dacă iubesc natura și  nu îți dorești ca să sarcifici  un brad care să îți iei decoreze casa doar câteva zile, o alternativă foarte bună ar fi brazi artificiali, cumpărând un brad artificial salvezi de la tăiere câte un pom în fiecare an. În plus nu vei fi nevoit să cauți în fiecare an, alt brad  îl poți refolosi. Astfel că poți face și economie.

Iată ce avantaje ai dacă alegi un brad artificial în locul celui natural.

1. Salvezi un pom. Daca fiecare ar alege ca in fiecare an să renunțe la bradul natural, pentru cel artificial, probabil că, padurile de brazi nu ar mai fi tăiate și sănătatea planetei ar fi puțin mai bună ar fi primul pas pe care l-ar face omenirea pentru planetă, mai sunt mulți dar aceasta este unul.

2. Face economii. Bradul artificial poate fi refolosit, astfel că dacă anul acesta cumperi un brad anul viitor nu o să mai fii nevoit să cumperi altul, astfel salvezi bani dar și timp pe care îl poți petrece în compania celor dragi.

3. Mai puțin murdărie în casă, mai puțin stres. Cu toții știm că sărbătorile trebuie să ne găsească cu toată treaba terminată, cozonacii gata  făcuți și casă să strălucească. Bradul natural poate lăsa ace pe podea și trebuie să le aduni constant de aceea alegerea unui brad artificial te va scăpa de astfel de griji.

4. Poți avea un brad ajustabil pe înălțime. Dacă îți dorești ca anul acesta să ai un brad mai mic e ok, poți avea unul aceeași de anul trecut îi poți ajusta tulpina pentru a fi mai mic.

5. E ușor de depozitat. Bradul natural trebuie să îl arunci După ce a trecut Crăciunul bradul artificial îl poți depozita ușor fiecare ramură se adună lângă tulpină și volumul este mult mai mic astfel că îl poți depozita oriunde în casă dacă ai puțin loc disponibil.

Dacă crezi că îți va lipsi mirosul de brad care îți aduce aminte de sărbătorile copilăriei tale câteva lumânări parfumate cu aromă de brad și portocale îți pot aduce mirosul sărbătorilor din copilărie. Bucurăte  de sărbătoare ,  împreună cu cei dragi și fă un pas mic în salvarea planetei salvând un pom de la tăiere.

Alege un brad artificial pentru sărbători ca în copilărie!

Source