Modificările generale ale dietei și ale stilului de viață pot produce ameliorarea problemei. Alte măsuri generale includ purtarea lenjeriei de bumbac, băile de șezut, evitarea constipației. Iar remediile la domiciliu oferite în stadiile incipiente ajută la prevenirea tratamentului chirurgical.

Este de preferat mai degrabă un tratament cu creme sau unguente pe bază de plante, în special datorită ușurinței cu care se poate aplica zilnic, a confidențialității, a caracterului neinvaziv și, de asemenea, a prețului redus.

Plantele asupra cărora laboratoarele Vivanatura au realizat studii în ceea ce privește eficiența în cremele antihemoroidale sunt uleiul sau extractele de neem, extractul de afin hamamelis, semințe și ulei de susan, extractul de castan, aloe vera.

Uleiul de neem, aplicat pe zona afectată, de minim de două ori pe zi, scade durerea și mâncărimea, scăzând astfel probabilitatea agravării problemei și oferind simultan o ușurare. Zona umflată se micșorează și, prin urmare, reduce tulpinile suplimentare din interiorul canalului anal și sângerarea.

Efectul antimicrobian previne răspândirea infecțiilor în interiorul și în jurul canalului anal. Iar proprietățile antioxidante înlătură simptomele cronice ale hemoroizilor în câteva săptămâni. Băile de șezut cu macerat de frunze de neem, vor grăbi vindecarea.

În combinație cu alte uleiuri și extracte naturale aduce nu doar ameliorarea simptomelor ci și rezolvarea problemei acute cu care te confrunți.

Ca să poți spune ADIO durerii, discomfortului și frustrării generate de hemoroizi, laboratoarele Vivanatura au studiat și au elaborat un produs special pentru o nevoie deosebită, am putea spune, dificil de tratat pentru multe persoane: hemoroizii.

HemorVitt – Crema pentru întreținerea zonei anale, un produs cosmetic 100% natural şi de origine naturală, procesat la rece, care păstrează toate calitățile benefice ale extractelor de plante și ale uleiurilor esențiale din formula ei.

Extractul de salcie și răşina de brad au efect calmant, purificator şi regenerant. Iar extractele naturale din aloe, gălbenele și muşeţel relaxează și reduc sensibilitatea şi senzaţia neplăcută.

Hamamelis, castan, propolis și uleiul de neem au efecte remarcabile de hidratare, emoliere și regenerare a zonei anale.

Uleiurile naturale de tea tree, neem, geraniu, extractul din rostopască și muguri de plop au efecte antiseptice, antiinflamatoare și cicatrizante.

Crema pentru întreținerea zonei anale – HemorVitt se aplică după spălare, în strat subţire, ori de câte ori este nevoie.

Crema Hemorvitt este disponibilă acum pe site-ul vivanatura.ro cu 33% reducere și de asemenea în toate magazinele naturiste, DM, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei si Hiper Farmaciile Dr Max.

Pentru mai multe informații despre produsele Vivanatura și despre beneficiile lor, vă invităm să vizitați site-ul sau să ne contactati la numărul de telefon 0751 078 171.

Source