O imprimanta este necesara intr-un birou, unde se desfasoara activitati profesionale, dar chiar si acasa poate fi utila un astfel de echipament, pentru imprimarea unor documente sau contracte, ori chiar a fotografiilor si fise de colorat si activitati pentru copii. Performantele pe care trebuie sa le aiba o imprimanta pentru sectorul de business trebuie sa fie unele mai inalte decat in cazul celor folosite acasa.

Deoarece diversitatea de tipuri si modele de imprimante este una foarte mare, iar preturile sunt si ele foarte variate, poate fi dificila alegerea unui astfel de device. Daca se va tine cont numai de aspectul financiar, imprimantele second hand sunt cele mai avantajoase, numai ca acestea trebuie sa fie potrivite si nevoilor de utilizare a acestora.

Prin urmare, pentru a putea face o alegere potrivita, se poate tine cont de urmatoarele sfaturi referitoare la cele mai importante aspecte legate de imprimante:

  1. Care sunt nevoile de utilizare a imprimantelor?

In cazul utilizarii in sectorul de business, o imprimanta va fi mult mai solicitata decat in sectorul domestic, motiv pentru care si nivelul de performanta trebuie sa fie unul mai mare. De exemplu, viteza de imprimare si numarul de foi care pot fi imprimate, sunt doua dintre principalele criterii de care sa se tina cont in alegerea imprimantei pentru birou.

Indiferent de tipul imprimantei necesare, aceasta poate fi gasita la un pret avantajos in magazinul online It-Sh.ro, un magazin specializat in comercializarea de echipamente si accesorii IT second hand.

Imprimante second hand | multifunctionale second hand | It-Sh.ro

Imprimante second hand

  1. Imprimante second hand monofunctionale sau multifunctionale?

O imprimanta monofunctionala permite doar imprimarea unor documente/ fotografii, in schimb, una multifunctionala imprima, scaneaza si fotocopiaza. Unele modele au chiar si o functie de fax. Acestea din urma sunt deci mult mai potrivite in biroul unei companii.

Dar chiar si persoanele juridice pot cumpara multifunctionale second hand, care sa raspunda nevoilor lor atat in ceea ce priveste functiile si nivelul de performanta, dar si in ceea ce priveste aspectul financiar.

In plus, este mult mai usor de gasit componentele si cartusele necesare pentru inlocuire, pretul acestora fiind, de asemenea, unul mai mic decat in cazul unor echipamente similare, dar noi.

Source