Pentru o protecție atentă, pe site-ul Sanito.ro, clienții pot găsi o gamă vastă de astfel de produse precum:
– măști igienice de protecție sau măști medicale / măști chirurgicale;
– dezinfectanți pentru mâini; 
– mănuși de protecție variate: mănuși latex, mănuși nitril, pudrate sau nepudrate;
– echipamente de protecție: acoperitori încălțăminte și dispensere pentru acoperitori, acoperitori păr igienice, halate de protecție sterile, combinezoane de protecție;
– dezinfectanți medicali de suprafețe;
– săpun profesional Tork;
– dozatoare dezinfectanți și dozatoare săpun;
– gel antibacterian;
– covorașe dezinfectante.
Personalul spitalelor și al centrelor medicale trebuie să poarte măsti de față și echipamente de protecție pentru a preveni răspândirea bolilor. Acum, fiecare persoană trebuie să poarte o mască de protecție în afara propriei locuințe.
Purtarea corectă a unei măști de față ajută la prevenirea răspândirii infecției și va împiedica persoana care o poartă să contracteze germeni infecțioși aerieni. Când cineva tușește, vorbește sau strănută, poate elibera germeni în aer, care ar putea infecta alte persoane din apropiere. Măștile faciale fac parte dintr-o strategie de control al infecțiilor, pentru a elimina contaminarea încrucișată. Astfel, o mască de protecție va lupta eficient împotriva virușilor din exterior.

De asemenea, pe lângă purtarea măștii de protecție și a unei perechi de mănuși, este necesar să dezinfectăm suprafețele cu care intrăm în contact cel mai des. Un dezinfectant de suprafețe de calitate va face acest lucru într-un mod excepțional. 
Produsele dezinfectante de suprafețe sunt utilizate pentru înlăturarea virușilor și a microbilor, astfel încât atât acasă, cât și la locul de muncă, în supermarket-uri, la spitale și în orice alt loc unde putem să avem contact cu suprafețele, să fim bine protejați. Este important să acordăm o atenție sporită dezinfectării suprafețelor în:
– Industria alimentara (blaturi de lucru, zone de producție);
– Industria farmaceutică, laboratoare;
– Unitățile medicale (spitale, cabinete medicale, case de bătrâni);
– Salone de înfrumusețare;
– Toaletele tuturor tipurilor de instituții și afaceri;
– Școli și grădinițe;
– Restaurante și terase.
În momentul curățării suprafețelor, trebuie să ținem cont de următoarele zone cu risc ridicat, care ar trebui luate in considerare pentru dezinfectare: suprafețe de lucru (mouse, tastatură, birou, blatul bucătăriei, aparatură diversă); suprafețe atinse frecvent (mânerele ușilor, balustradele); facilitati sanitare (toalete, chiuvete, robinete etc); suprafete de tratament (canapele, paturi); echipament medical. 
Atenția pe care o acordăm în această perioadă măsurilor de protecție personale și a celor dragi, va face diferență pe termen lung pentru păstrarea sănătății în cele mai bune condiții. Cu grijă și responsabilitate, împreună cu soluțiile potrivite de protecție, putem trece cu succes peste provocările actuale.

Source