Transformarea locuinței într-un sanctuar al confortului și relaxării este esențială într-o lume agitată și stresantă. Îți prezentăm în continuare secretele amenajării unui astfel de spațiu și cum să alegi mobila potrivită pentru casa ta de vis.  

Alege mobila potrivită în funcție de dimensiunile și forma camerei

Alegerea mobilierului adecvat reprezintă un aspect important în crearea unui spațiu de relaxare confortabil și funcțional. Înainte de a începe cumpărăturile, asigură-te că știi dimensiunile și forma camerei în care vei amenaja zona de relaxare. Selectează piese de mobilier precum canapele, fotolii sau măsuțe de cafea, pentru momentele de odihnă și socializare.  Este important să alegi materiale și texturi plăcute, care se potrivesc cu stilul decorativ al camerei respective. Ia în considerare proporțiile și pune în valoare spațiile luminoase, precum ferestrele sau balconul. Optează pentru mobilier de calitate, ca să te asiguri că nu vei avea probleme în utilizarea lui pe termen lung. Nu trebuie să-ți epuizezi bugetul! Ai mobilă în rate fără dobândă* pentru casa ta cu ajutorul cardului de cumpărături CardAvantaj, atât la shopping online, cât și în magazine fizice din rețeaua de parteneri CardAvantaj.

Selectează culori plăcute, care să creeze o atmosferă relaxantă  

Culorile pot influența starea de spirit și nivelul de relaxare. De exemplu, tonurile de albastru creează o senzație de calm și relaxare, în timp ce nuanțele de roșu și portocaliu sunt stimulante și energizante. Este important să alegi o schemă cromatică armonioasă, care să creeze o atmosferă relaxantă. Pentru un ansamblu coerent plăcut în spațiul de relaxare, trebuie să asortezi culorile și materialele diferitelor piese de mobilier și accesorii. De exemplu, poți să alegi o paletă de culori neutre, cu accente de albastru sau verde și să combini lemnul cu materiale textile moi, pentru a crea un aspect confortabil și natural. Achiziționează materialele pentru amenajări interioare de la magazinele din rețeaua CardAvantaj, ca să beneficiezi de rate convenabile și dobândă zero*, prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj.

Completează amenajarea cu accesorii și decorațiuni  

Plantele de interior pot adăuga o notă de prospețime și de natură spațiului de relaxare. Alegerea unei teme sau a unui stil decorativ poate ajuta la crearea unui ambient agreabil, cu notă personală. În funcție de preferințe, poți opta pentru un stil modern, minimalist, boho sau rustic. Adaugă accesoriile și decorațiunile potrivite, ca să te bucuri de un design interior cu adevărat remarcabil. Texturile și materialele pot fi utilizate pentru a îmbunătăți confortul spațiului de relaxare. Păturile călduroase, pernele moi și covoarele pufoase sunt doar câteva exemple de elemente care pot îmbunătăți senzația de confort și pot crea o atmosferă primitoare. Completează cu obiecte de valoare sentimentală, precum fotografii cu familia și prietenii, suveniruri din călătorii, opere de artă ș.a. 

Ia în considerare sfaturile prezentate și creează un spațiu de relaxare acasă, prin achiziționarea de mobilă și accesorii potrivite, la prețuri convenabile și prin mijloace de plată avantajoase.

 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei

Source