07 aprilie 2022 – MAXIDRIVE, tehnologia patentată cu jet de cerneală de la Brother este setată să îmbunătățească dramatic viteza de printare și calitatea în gama de imprimare cu jet de cerneală. 

Brother a anunțat că cele mai bune imprimante cu jet de cerneală, care au fost lansate în martie 2022, sunt echipate cu MAXIDRIVE, tehnologia de tipărire cu jet de cerneală de următoarea generație, care oferă utilizatorilor o imprimare de cea mai mare putere de pe piață.

Yoshitsugu Morita, inginer executiv la Brother Industries, Ltd, și parte a echipei care a proiectat MAXIDRIVE, a comentat despre noua tehnologie:

„Cipul de printare MAXIDRIVE patentat de Brother utilizează un sistem piezoelectric transformațional unic care emite cerneală cu o putere mare. Cipul funcționează prin injectarea cantității potrivite de cerneală într-un spațiu mai scurt de timp, permițând cea mai rapidă viteză de imprimare a Brother vreodată. De asemenea, cipul face mașinile mai durabile, permițând până la 200% mai multe printuri, oferind utilizatorilor o imprimantă de înaltă performanță dar și pritenoasă cu mediu (eco-friendly).”

,,Această tehnologie este atât de unică în ceea ce privește viteza de imprimare și durabilitatea, datorită efectului sinergic al sistemului piezoal transformațional dublu și al cipului foarte subțire pe care l-am creat. Această nouă tehnologie este un pas uriaș pentru noi, Brother, dar și pentru sectorul de printare in amsamblu.”

MAXIDRIVE mărește viteza de imprimare Brother cu până la 150%, îmbunătățind în același timp calitatea imprimării și durabilitatea mașinii.

Dacă cautati cea mai bună imprimantă, pe Gardianul.ro – site de recenzii din România care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii – găsiți un articol cu Top 9 cele mai bune imprimante.

Source