Descoperind cu îngrijorare câți oameni ne spun că le cade părul de stres datorită incertitudinii și insecurității vremurilor în care trăim, din 2021 s-au adaugat și întrebări legate de tratamente naturiste împotriva căderii părului după Covid-19, datorita efectelor secundare pe care oamenii le-au resimtit într-un mod îngrijorator imediat dupa ce s-au vindecat.

Nu trebuie sa fii cel mai bun dermatolog specializat în căderea părului, ca să-ți dai seama că abundența de medicamente, de substanțe chimice și transformările care apar în organism în timpul bolii te obligă să compensezi toate acestea printr-o alimentație sănătoasă, un aport mărit de vitamine și o îngrijire a părului la rădăcină cu exact ce-i lipsește.

Pentru că vremurile ne arată că sănătatea a devenit un lux, de vreme ce oamenii cu venituri medii și mici trebuie să renunțe la mâncare și alte lucruri stringente, ca să poată merge la medici specialiști, unde un set de consultații și de analize poate depăși 500 de lei, e firesc să te interesezi mai mult de prevenție și de soluții naturiste pentru căderea părului, cum ar fi o cremă de păr cu efect de întărire, un șampon natural și un balsam natural, ca să salvezi situația.

Crema de păr cu extract de cafea si petrol, de la VivaNatura este 98% naturală și datorită componenței complexe de extract de cafea verde şi petrol, acționează sinergic pentru a îngriji și întări firul de păr.

Conține ulei de ricin, ulei coriandru, ulei germeni de grâu și, extracte cafea verde, pudră fructe de guarana, extract ceai verde, extract de ardei iute, mesteacăn și urzică, cu rol în oprirea căderii anormale a părului și regenerarea lui.

Cea mai simpla dovada ca s-a aflat si se discuta despre formulele de sanatate de la Vivanatura o gasesti daca vei cauta pe Google: „crema de par cu petrol si cafea verde” si vei vedea că acesta îți sugerează Vivanatura imediat în lista de căutări frecvente, dar și în comentariile de pe grupul privat de Facebook – „Oprește căderea părului” și cele de pe articolele postate pe Academia Vivanatura: www.academiavivanatura.ro.

Nu vom detalia în acest comunicat de presă toate motivele pentru care cei care folosesc crema de păr cu petrol și extract de cafea verde, plus alte zeci de ingrediente minunate, șampoanele și balsamurile Vivanatura, nu ajung să aibă asemenea probleme grave, ci lăsam zecile de testimoniale de pe Academia Vivanatura să confirme că problema este gravă, de vreme ce multi tineri se confruntă cu căderea părului.

Îți multumim pentru atenția acordată acestui comunicat și te felicităm daca ai învățat să descoperi semnele corpului tău și ești mai chibzuit cu sănătatea, banii, timpul și energia ta și a celor dragi.

Crema de păr cu extract de cafea verde și petrol este disponibil acum pe site-ul vivanatura.ro cu 33% reducere si de asemenea în toate magazinele naturiste, DM, Kaufland, Farmacia Tei, Bebe Tei si Hiper Farmaciile Dr Max.

Pentru mai multe informații despre produsele Vivanatura și despre beneficiile lor, vă invităm să vizitați site-ul sau să ne contactati la numărul de telefon 0751 078 171.

Source