Vizionarea unui filme poate reprezenta o metoda foarte buna de relaxare, fie la sfarsitul unei zile lungi, fie la sfarsit de saptamana, intr-un week-end destinat odihnei si relaxarii. Alegerea unui film poate fi destul de dificila, insa ecranizarea unei carti recomandate poate fi o alegere foarte inspirata.

Indiferent ca este vorba despre o carte care deja a fost citita, fie ca se afla pe lista lecturilor viitoare ori chiar nu a prezentat nici un interes pana acum, povestea poate fi cu adevarat captivanta. Tocmai de aceea, consultarea unui blog de carti, cum este si cazul Blog.PrintreCarti.ro, care ofera recomandari cititorilor despre cele mai noi sau cele mai interesante carti.

Ce carti recomandate sunt ecranizate in 2021?

Cu toate ca majoritatea oamenilor cred ca un astfel de blog se ocupa numai cu recomandari de carti, in realitate, pe un astfel de blog oamenii pot gasi informatii foarte variate despre carti si tot ce tine de acestea. Prin urmare, printre cartile care vor fi ecranizate in anul 2021 se regasesc si urmatoarele titluri:

  • Povestea lui Peter Rabbit”, de Beatrix Potter – una dintre povestile preferate ale tinerilor, cea scrisa de Beatrix Potter a fost aleasa de reprezentantii Sony Pictures pentru a fi ecranizata. Astfel ca la inceputul acestui an, povestea rautaciosului iepuras Peter a fost lansata.

Carti recomandate | Recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

carti recomandate

  • Fara remuscari”, de Tom Clancy – tot la inceputul anului 2021, odata ce masurile cu privire la pandemia de Covid au fost relaxate, a fost lansata si ecranizarea romanului lui Tom Clancy, de catre Amazon Prime. In acest fel, cinefilii pot afla povestea unui fost puscas marin care sufera din cauza uciderii sotiei sale si care se transforma intr-un ucigas fara sange.
  • Rugaciune pentru Cernobil”, de Svetlana Aleksievici – jurnalista de origine rusa transpune imaginile unui eveniment care a marcat istoria intregii omeniri, pe baza interviurilor realizate cu sutele de oameni care au fost afectati de exploziile de la centrala nucleara. Aceasta carte a reprezentat o sursa de inspiratie pentru realizarea unui serial, care desi a fost lansat in 2019, relansarea acestuia in 2021 s-a bucurat de acelasi succes.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *