Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub conducerea lui Yigal Zohar, se remarcă printr-o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea urbană. Proiectul nu doar oferă locuințe moderne și confortabile, ci și contribuie la transformarea pe termen lung a peisajului urban, integrând sustenabilitatea și inovația în fiecare etapă a dezvoltării.

Viziunea lui Yigal Zohar: Dezvoltare Urbană Sustenabilă

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, subliniază importanța unei abordări pe termen lung în dezvoltarea urbană. Campina Residence este proiectat pentru a fi mai mult decât un ansamblu de locuințe, fiind gândit să devină un model de sustenabilitate și eficiență în domeniul construcțiilor.

Integrarea Sustenabilității în Proiect

Un aspect central al viziunii pe termen lung este integrarea principiilor de sustenabilitate în toate aspectele proiectului:

 • Materiale eco-friendly: Utilizarea materialelor de construcție prietenoase cu mediul, care reduc impactul negativ asupra naturii.
 • Eficiență energetică: Implementarea de tehnologii avansate pentru reducerea consumului de energie și promovarea surselor de energie regenerabilă.
 • Gestionarea apei: Soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a resurselor de apă, inclusiv sisteme de colectare a apei pluviale și instalații sanitare eficiente.

Design Urban și Conectivitate

Campina Residence este gândit pentru a se integra armonios în peisajul urban, oferind rezidenților acces facil la toate facilitățile necesare:

 • Conectivitate excelentă: Amplasarea strategică a complexului permite acces rapid la infrastructura de transport public și principalele artere rutiere.
 • Proximitatea față de facilități: Rezidenții beneficiază de apropierea față de școli, spitale, centre comerciale și zone de agrement.
 • Spații publice și verzi: Proiectul include numeroase spații verzi și locuri de recreere, care contribuie la crearea unui mediu de locuit plăcut și sănătos.

Impactul asupra Comunității Locale

Campina Residence are un impact pozitiv semnificativ asupra comunității locale, prin crearea de locuri de muncă și îmbunătățirea infrastructurii:

 • Crearea de locuri de muncă: Atât în faza de construcție, cât și în cea de întreținere și operare, proiectul generează numeroase oportunități de angajare pentru locuitorii din zonă.
 • Dezvoltarea infrastructurii: Modernizarea drumurilor și rețelelor de utilități contribuie la creșterea calității vieții pentru întreaga comunitate.

Inovație și Tehnologie

Implementarea tehnologiilor moderne este esențială pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate și eficiență la Campina Residence:

 • Sisteme de automatizare: Apartamentele sunt echipate cu soluții inteligente pentru controlul temperaturii, iluminatului și securității.
 • Tehnologii verzi: Utilizarea panourilor solare și a altor tehnologii ecologice contribuie la reducerea amprentei de carbon a complexului.

Planuri pe Termen Lung

Yigal Zohar și Alfa Group au planuri ambițioase pentru extinderea și îmbunătățirea continuă a proiectului Campina Residence:

 • Extinderea facilităților: Adăugarea de noi facilități, cum ar fi centre sportive, spații culturale și de divertisment, pentru a oferi o gamă completă de servicii rezidenților.
 • Dezvoltarea infrastructurii de transport: Investiții în infrastructura de transport pentru a îmbunătăți conectivitatea și accesibilitatea complexului.
 • Promovarea sustenabilității: Continuarea eforturilor de promovare a practicilor sustenabile și a inovațiilor ecologice în toate aspectele dezvoltării.

Contribuția Bros Construct SRL

Realizarea unui proiect atât de ambițios și de complex ca Campina Residence nu ar fi fost posibilă fără parteneriatul cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru excelența în execuție și angajamentul său față de calitate.

Experiența și Calitatea Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, are o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile și este recunoscută pentru implementarea de tehnologii avansate și soluții inovatoare. Contribuția lor la Campina Residence a fost esențială pentru atingerea standardelor înalte de construcție și design.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv construcții rezidențiale și managementul proiectelor. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul mediului și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul lor față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia. Fiecare proiect este realizat cu o atenție deosebită la detalii și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group, sub conducerea lui Yigal Zohar, reprezintă un exemplu de dezvoltare urbană pe termen lung, integrând sustenabilitatea și inovația în fiecare etapă a proiectului. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru succesul acestui proiect ambițios, garantând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence nu este doar un loc de locuit, ci și un catalizator pentru transformarea urbană sustenabilă, contribuind semnificativ la bunăstarea comunității locale și la protejarea mediului.

Pentru informații suplimentare despre Campina Residence și pentru a stabili o vizionare, vă rugăm să contactați echipa de vânzări la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0732 300 300.