Prezența dinamică a brand-ului Calvin Klein pe piața din România este amplificată și mai mult prin deschiderea magazinului Calvin Klein Jeans din Promenada, Craiova. Spațiul oferă cele mai recente colecții Calvin Klein Jeans pentru bărbați și femei, precum și încălțăminte, genți și lenjerie intimă.

Magazinul Calvin Klein Jeans este primul magazin al brand-ului din România care prezintă noul concept al mărcii, un concept de retail imersiv caracterizat printr-o abordare minimalistă ce onorează principiile fundamentale ale mărcii de puritate și simplitate. Atmosfera este adusă la viață prin lumini atent selecționate și materiale care antrenează simțurile, oferind în același timp o senzație plăcută de confort și căldură. Noul spațiu Calvin Klein servește drept fundal minimalist pentru a introduce colecții și articole emblematice, inclusiv îndrăgiții blugi drepți din anii 90.

Acesta marchează al șaptelea magazin Calvin Klein Jeans din România.

CÂND:                 5 Octombrie, 2023; Deschis Luni – Duminică, 9:00 – 21:00

UNDE :                Promenada, Craiova, parter; Calea Severinului 61

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de circa 80.000 metri pătrați, din care noul centru comercial și retail park-ul ocupă aproximativ 63.700 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați.

Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2.800 de locuri de parcare și restaurante de tip drive-through, precum KFC, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Source