Cand va ganditi la izolatie, va ganditi probabil la modul in care izolatia va poate mentine casa calda iarna. In realitate, insa, izolatia este benefica pentru casa ta pe tot parcursul anului. La Hidroizolatii Conduraru, oferim o varietate de materiale de izolare a locuintelor pentru mansarda, peretii, podelele, subsolurile si multe altele. Izolatia este cel mai eficient mod de a imbunatati eficienta energetica a unei case. Izolarea cladirii ajuta la mentinerea caldurii in timpul iernii, dar la mentinerea caldurii in timpul verii pentru a imbunatati confortul si a economisi energie. Izolarea unei case poate economisi 45-55% din energia de incalzire si racire.

Izolatia actioneaza ca o bariera in calea fluxului de caldura. Va poate face casa mai confortabila prin reducerea cantitatii de caldura care iese in timpul iernii si reducerea cantitatii de caldura care intra vara.

Este o investitie excelenta si iata de ce:

Confort

Deoarece izolatia iti va mentine casa calda iarna si racoroasa vara, tu si familia ta vei ramane confortabil pe tot parcursul anului, fara a fi nevoie sa te bazezi pe paturi suplimentare, sa investesti in ventilatoare sau sa te multumesti cu o acasa fierbinte sau prea rece.

Economii de energie

Stiati ca o casa care este subizolata sau nu este izolata corespunzator isi poate pierde intre 20% si 30% din energie? Scurgerile de aer in jurul ferestrelor si usilor sau in pod sau subsol va pot irosi energia. Asta inseamna ca incalzitorul si aparatul de aer conditionat vor trebui sa lucreze mai mult pentru a va mentine casa calda sau racoroasa (iar un sistem HVAC mai greu de utilizat inseamna o factura de energie mai mare). Cu o izolare adecvata a locuintei, va puteti mentine casa eficienta si va puteti reduce facturile de energie.

Sunet

Nimanui nu-i place sa auda pe cineva sforaind in camera de deasupra lui, si de aceea izolatia casei este utila. Izolarea casei ajuta la absorbtia sunetelor care ricoseaza de pe pereti si podele, facand casa ta un loc mai linistit pentru a locui si a te relaxa.

Amprenta de carbon

Daca sunteti interesat sa traiti un stil de viata „verde”, izolatia potrivita (si cantitatea potrivita din aceasta) va poate ajuta sa faceti acest lucru. Deoarece izolatia va permite sa utilizati mai putina energie si, in schimb, sa produceti mai putine emisii, veti reduce amprenta de carbon si impactul asupra mediului. In plus, va putem ajuta sa alegeti tipul corect de izolatie de la Hidroizolatii Conduraru care are cel mai mic impact asupra mediului.

Valoare de revanzare

Cand vine vorba de izolare, nu multi oameni se gandesc la valoarea de revanzare. Daca va ganditi sa va vindeti casa in urmatorii cinci ani, actualizarea izolatiei dvs. poate fi diferenta dintre o vanzare rapida si o vanzare lenta.

Source