Angajari Targoviste: domenii ce merită luate în calcul când aplici

Retail

În 2020 a fost inaugurat Dâmbovița Mall. Centrul comercial realizat reprezintă cea mai mare investiție privată realizată în ultimii 30 de ani la Târgoviște, o investiție de peste 50 de milioane de euro. Dâmbovița Mall este situat lângă Centura Municipiului Târgoviște, mai precis pe strada Petru Cercel, iar complexul comercial cuprinde 150 magazine, 6 săli de cinema, restaurante, 1500 locuri de parcare. În cadrul acestui centru se găsesc firește și o mulțime de oportunități de angajare.

Tot în domeniul retailului, în Târgoviște, mai puteți aplica la joburi la cele mai mari magazine deschise în oraș: Carrefour, Kaufland, Lidl, Mega Image, Profi, Penny sau Supeco sunt doar câteva dintre ele. Aveți experiență mai degrabă în zona de bricolaj? Există numeroase nume mari și pe această piață: Dedeman, Brico Depot, Rom Decor, Regata sau JYSK, fiind doar câteva dintre ele.

Servicii IT

În ultimii ani, datorită proximității de București, Târgoviște a devenit o destinație populară pentru companiile de IT din România. Orașul are un număr mare de absolvenți de facultate în domeniul IT și o infrastructură bună, ceea ce face ca orașul să fie atractiv pentru organizațiile din domeniu. Aceste aspecte au condus la apariția unor companii de IT care oferă oportunități de angajare în domenii precum dezvoltare software, suport tehnic și management de proiecte.

Industria alimentară

Târgoviște are o tradiție îndelungată în producția de alimente și legume, fiind cunoscut pentru produse precum brânza de burduf, salamul de Sibiu și alte produse din carne și lactate. Orașul are o serie de companii care produc astfel de produse, ceea ce înseamnă că există oportunități de angajare în producție, vânzări, dar și în marketing. De asemenea, există și oportunități de angajare în restaurante, cafenele și alte afaceri din industria alimentară. Aceste afaceri au nevoie de bucătari, ospătari, barmani și alte roluri pentru a funcționa eficient. Casa Veche, Story, Towers, Belvedere, C’est Bon, San Marco, History și Toscany sunt câteva dintre cele mai importante nume din domeniul HoReCa în Târgoviște.

Turismul

Târgoviște este un oraș cu o istorie bogată și un patrimoniu cultural valoros. De aceea, turismul reprezintă o altă oportunitate de angajare. Orașul are o serie de obiective turistice, precum Complexul Muzeal „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, Complexul Monumental Dealu, Parcul Chindia, lângă parc aflându-se și Grădina Zoologică Târgoviște ce se întinde pe o suprafață de 4 hectare.

Dacă îți dorești să-ți crești șansele de a obține un job în Târgoviște, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți profilul și a-ți face CV-ul mai atractiv pentru angajatori. În primul rând, poți începe prin a-ți șlefui abilitățile. Poți lua în considerare cursuri de formare profesională sau de specializare în domeniul în care vrei să lucrezi. În plus, poți căuta oportunități de voluntariat sau stagii pentru a-ți câștiga experiența în domeniul de interes.

În al doilea rând, este important să ai un CV profesionist, bine structurat. Asigură-te că CV-ul tău este adaptat pentru fiecare job la care aplici și evidențiază abilitățile și experiența relevante. Aplică doar la joburi care sunt potrivite cu abilitățile și experiența ta și pregătește-te minuțios pentru interviuri. Fii sigur că ești bine informat despre compania la care aplici și pregătește-te pentru a răspunde întrebărilor specifice din domeniul respectiv.

În general, prin îmbunătățirea abilităților, crearea unui CV bine structurat și aplicarea pentru joburi potrivite, îți poți crești șansele de a obține un job în Târgoviște și nu numai acolo.

Ofertele de locuri de muncă sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de locuri de munca Targoviste, sau de locuri de munca Pitesti si alte orase, poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi sau remote!

Source