Partida Steaua – Fcsb II va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro.

”Ar fi o echipă bună pe care ei o pot trimite, cred că 90 la sută știu cum vor juca. Niga în poartă, apoi Pantea, Filip, Soiledis. Acolo cineva lângă Filip în centrul defensivei. Şut, Perianu, Oaidă la mijloc și Buziuc, Robert Ion și Ardelean în atac. Şi Simion ar putea să intre.

Nu mă sperie, dar e o echipă bună. Orice se poate întâmpla. Nu ne aşteptăm la un meci uşor. Băieţii au încredere şi îmi dau şi mie încredere. Jucătorii noştri au promovări, dar la echipe la care nu exista presiune. Aici e Steaua, e cu totul altceva”, a declarat Oprița, pentru Națiunea Stelistă.

În tur, Steaua s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Fcsb II, în a doua etapă din Liga 3.

Înaintea meciului direct de sâmbătă, de la ora 15:00, Steaua este liderul seriei a patra din Liga 3, cu 26 de puncte acumulate în 10 etape, două avans față de Fcsb II.

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și Fcsb II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

  • Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (Fcsb II)
  • Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / Fcsb II – Steaua / Mostiștea Ulmu.

Sursa: digisport

Source