Un frigider de vinuri de top, achizitionat din oferta unui furnizor cu adevarat profesionist si cu o experienta indelungata in domeniu, reprezinta cu siguranta o aditie importanta in orice unitate din domeniul ospitalitatii.
Insa, pe langa functiile esentiale (spre exemplu, mentinerea bauturilor la temperatura ideala pentru servire), aceste echipamente ascund si alte cateva „secrete”, unele mai usor, altele mai greu de intuit. Parcurgand articolul in continuare, le veti afla pe cele mai interesante dintre acestea, dar si de unde sa cumparati un astfel de produs, care va spori cu siguranta profiturile business-ului dumneavoastra HoReCa:
1. Un frigider de vinuri poate avea mai multe zone de temperatura. In primul rand, un asemenea aparat poate fi dotat cu mai multe zone de temperatura, care nu „comunica” intre ele si pot fi controlate complet separat. Acest lucru este cu atat mai util cu cat, asa cum stiti deja, fiecare soi din celebra licoare bahica are propriile „pretentii” cu privire la temperatura la care trebuie mentinut, pentru a-si dezvalui aromele la potentialul maxim si a fi savurat asa cum se cuvine. Echipamentele de tip 2 in 1 (cu doua zone de temperatura) va ajuta sa faceti economii importante, tocmai prin versatilitatea lor;
2. Se mai numeste si „vitrina” dintr-un motiv mai mult decat evident. In al doilea rand, un frigider de vinuri este cunoscut, in industrie, drept vitrina, intrucat sticlele din interiorul lui sunt vizibile atat pentru chefii si ceilalti angajati din localul dumneavoastra, cat mai ales pentru clientii care va trec pragul. De ce este important? Intrucat acestia pot vedea cu ochii lor sticlele, aranjate frumos pe rafturi, si isi pot alege exact sortimentul dorit, ceea ce va creste vanzarile si, pe cale de consecinta, profitul restaurantului. Practic, cumpararea unui frigider cu usi vitrate va puncta decisiv la capitolul marketing;
3. Capacitatea variaza incredibil, de la cateva zeci la cateva sute de sticle. Nu in ultimul rand, daca optati pentru oferta Fresco Expert, brand care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din Romania, puteti alege un frigider de vinuri cu o capacitate mica (12 sticle), medie (24, 38, 43 sau 66 de sticle, spre exemplu) sau mare (112, 120, 126 sau chiar 180 de sticle). Practic, in functie de bugetul de care dispuneti, de necesitatile unitatii pe care o conduceti sau administrati si de spatiul efectiv din interior, aveti certitudinea ca veti lua intotdeauna decizia corecta.
Asta cu atat mai mult cu cat, la Fresco Expert, un frigider de vinuri este „insotit” de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care – 175 de lei (Base + o revizie anuala in ultimele 2 luni din perioada de garantie, training utilizare, interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 310 lei (Performance + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore). Prin urmare, „miscarea” care va urca afacerea dumneavoastra la urmatorul nivel al succesului este la doar un click sau telefon distanta. Mult succes!