Pandemia de COVID-19 cauzeaza multa durere emotionala. Posibila contractare a bolii si chiar transmitere a ei adancesc sentimentele de teama, iar izolarea si chiar distantarea fizica produc multa anxietate.

Martorii lui Iehova din Romania, asemenea tuturor semenilor lor, sunt si ei afectati de aceasta situatie ingrijoratoare. Ei gasesc insa alinare in mesajul plin de speranta al Bibliei cu privire la viitorul minunat promis de Dumnezeu. Dl. Ionut Moraru, purtator de cuvant al Martorilor lui Iehova din Romania, a declarat: „De la izbucnirea pandemiei, multi au simtit ca pierd controlul asupra propriei vieti. Continutul publicat pe jw.org ajuta oameni de toate varstele si din toate mediile sociale sa invete sa recapete controlul asupra propriilor emotii cu ajutorul bogatei intelepciuni a Bibliei”.

Puteti descarca un exemplar al Bibliei de aici sau o puteti citi online, gratuit pe jw.org. Nu trebuie sa va faceti cont sau sa va oferiti datele personale.

Cateva articole practice pentru oamenii de toate varstele si din toate mediile sociale publicate pe jw.org (avand materiale intr-un numar record de 1027 de limbi), despre cum pot face fata din punct de vedere emotional si spiritual efectelor pandemiei sunt: Ce spune Biblia despre pandemii?, Cum sa invingi „oboseala COVID”, Anxietatea la barbati – Cum poate fi Biblia de ajutor, Ce poti face cand izbucneste o epidemie.

Informatii de contact:

Biroul de Informatii Publice

Organizatia Religioasa „Martorii lui Iehova”

021 302 75 03, (+4) 0770 438 444

[email protected]

Strada Orzari 29-31, Sector 2, Bucuresti, 021552

Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/

Source