Anul 2022 este anul schimbărilor decisive. Viața noastră, așa cum o știam, este pe cale să se schimbe definitiv. Marile schimbări ale pieței, prețurile care urcă până la cer, totul ne face să ne orientăm spre metode de economisire. Veniturile rămân la fel, în timp ce prețurile alimentelor de bază continuă să crească. Cea mai nouă veste este faptul că hârtia s-a scumpit enorm.

Piața reflectă această schimbare. Nu doar cărțile au prețuri ridicate, dar și hârtia de unică folosință devine mai scumpă ca oricând. Apare inevitabil întrebarea: cum evităm cumpărarea de hârtie dacă suntem o firmă care are nevoie de ea?

Dacă ai formă unde se folosea o rola hartie la toaletă, ai nevoie de o altă metodă de igienizare care să nu coste o avere pe termen lung. Pe de o parte ne gândim la faptul că vom salva copaci găsind alternative, pe de altă parte, cheltuielile de întreținere ale unei toalete devin exorbitante dacă prețurile materiilor prime se scumpesc. De aceea, se cere înlocuirea hârtiei cu o altă idee.

Noi venim cu o idee mult mai igienică și care va da randament pozitiv în timp: înlocuirea acestor dispensere hartie cu un uscător de mâini. Practic, acesta va consuma doar curent electric, nu și hârtie. Nu mai vorbim că se evită risipa și se face economie lunar.

Avantajele unui uscător de mâini

Pe lângă faptul că nu va trebui re-umplut cu role de hârtie, acesta este de mici dimensiuni, nu consumă o cantitate mare de curent electric și vine prevăzut cu mecanisme sofisticate atât de sterilizare, cât și de igienizare a mâinilor. Nu mai vorbim că este foarte ușor de folosit atât de adulți, cât și de copii sau bătrâni care nu se pricep prea bine la noile tehnologii.

Pentru a-și usca mâinile, persoana nu mai trebuie să atingă un alt obiect care ar putea conține bacterii, viruși sau germeni, ci doar să introducă mâinile în spațiul din interiorul aparatului. Acesta va porni imediat că va simți o mișcare fiind prevăzut cu un senzor special.

Chiar dacă pandemia pare că a trecut, este bine să fim vigilenți, atât din poziția de manageri sau antreprenori, cât și din cea de client. În ceea ce îi privește pe cei mici, igiena este un avantaj enorm deoarece aceștia sunt cel mai ușor predispuși să ia o răceală unul de la altul. Știm deja că un strănut sau atingerea aceluiași obiect poate îmbolnăvi un copil la școală, grădiniță sau chiar în mijloacele de transport.

În concluzie, un uscător de mâini este soluția care pe termen lung va aduce un rezultat pozitiv în documentele de raportare financiară a firmei.

Source