Despre tratamentul cu ultrasunete
Terapia cu ultrasunete este o tehnica utilizata pe scara larga, usor de aplicat si acceptata de pacienti, care vizeaza ameliorarea durerii cronice si imbunatatirea refacerii structurale si functionale a tesutului. De cele mai multe ori, acest lucru se face in timpul terapiei fizice de catre un kinetoterapeut profesionist, dar exista si alte ramuri, cum ar fi medicina, care poate beneficia de aceasta abilitate.
Cititi despre exact ce este terapia cu ultrasunete si cum se administreaza, in ce situatii este recomandata, care sunt beneficiile, care sunt contraindicatiile asociate procedurii si unde puteti veni pentru pentru aceasta terapie.
Care este efectul utilizarii terapiei cu ultrasunete?
Acest tip de tratament este recomandat celor care doresc sa intinda si sa creasca fermitatea pielii, precum si remodelarea corpului. Se reduce stratul de grasime in exces, se ataca zonele localizate de grasime care nu dispar prin metode traditionale (cum ar fi dieta sau exercitiile fizice), iar celulita este redusa. In plus, ca procedura non-invaziva, o perioada de recuperare postoperatorie nu este necesara.
Inainte de a incepe terapia cu ultrasunete, este important sa stiti ca Fysiogand ofera o consultatie initiala gratuita, care va fi efectuata de un specialist in kinetoterapie si remodelare corporala, dupa care echipa va colabora cu dumneavoastra pentru a selecta optiunile si posibilitatile de tratament care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.
Ce boli poate trata terapia cu ultrasunete?
Terapia cu ultrasunete este o arma eficienta impotriva durerii cronice si a recuperarii structurale si functionale. Efectele pot varia in functie de zona corpului afectata si de tratamentul (mecanic, termic sau ambele) administrat.
Prin urmare, terapia cu ultrasunete este recomandata in urmatoarele cazuri:
- Dureri cronice de spate (toata lungimea) si zona gatului;Dureri musculare, caracterizate prin spasme;Durere si/sau boli ale oaselor si articulatiilor;Influenta mai multor structuri articulare;Efecte asupra structurii neuronale.