Self Booking Perfect Tour - Vacanțe personalizate

Unul dintre cei mai cunoscuți operatori de turism din România a lansat serviciul inovator „Self Booking”. Noul serviciu este disponibil pe site-ul companiei și le permite clienților să își conceapă propriile itinerarii și să rezerve zboruri, hoteluri și transport direct, eficient și într-un timp foarte scurt.

Acest nou mod de a rezerva o călătorie a fost bine primit de mulți călători care doresc să fie independenți atunci când își aleg planurile de vacanță, dar să aibă totuși acces la serviciile excelente oferite de compania de turism.

Compania a lansat un site web care îi va ajuta pe clienți să își planifice mai ușor singuri vacanțele – „Self Booking Perfect Tour – Vacanțe personalizate”.

Clienții pot alege destinațiile pe care doresc să le viziteze și cât timp doresc să rămână acolo, precum și tipul de cazare, zborul sau alte facilități.

Site-ul este conceput pentru a fi simplu și ușor de utilizat, astfel încât să puteți găsi cea mai bună vacanță pentru dvs. în cel mai scurt timp. Știm că planificarea unei călătorii poate fi stresantă, dar vrem să vă ajutăm să o facem cât mai ușoară pentru dvs.

Site-ul este conceput în așa fel încât să permită căutarea pe foarte multe paliere și criterii, cum ar fi:

•             Destinații de vacanță

•             Tip Vacanțe

•             Vacanțe cu Activități specifice

•             Oferte Sărbători

•             Vacanțe după Buget

•             Oferte speciale vacanțe

•             Tip oferte turistice.

Ajunși în acest punct puteți selecta categoria care vă interesează.

De pe pagina pentru fiecare categorie, de exemplu Vacanțe după Buget, aveți la dispoziție mai multe opțiuni interesante:

  • Low budget
  • Regular budget
  • Luxury.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe luxoase, nu căutați mai departe de resorturile de 5 stele. Un resort de cinci stele vă va oferi toate facilitățile pe care vi le-ați putea dori vreodată: de la tratamente spa la bucătărie gourmet și tot ce vă puteți dori între ele. Veți avea acces la cele mai bune facilități, cum ar fi piscine și săli de fitness, precum și de o locație incredibilă, care ar putea fi pe o insulă sau într-un centru urban plin de viață.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe perfecte, Mauritius ar putea fi destinația dumneavoastră de vis. Această zonă insulară este situată în Oceanul Indian și este o destinație turistică populară.

Mauritius este un loc frumos, cu plaje imaculate, lagune, recifuri și găzduiește, de asemenea, o serie de atracții care nu pot fi găsite nicăieri altundeva în lume.

Cu peisaje subacvatice uimitoare, cu o faună și floră bogate, și numeroase epave întinse pe nisip, insula oferă un loc extraordinar pentru scafandri amatori și profesioniști. Veți fi uimiți de minunații corali, pești multicolori, delfini, țestoase. Pregătiți-vă pentru momente de emoție intensă!

Mauritius este destinația ideală pentru cei care așteaptă cu nerăbdare să se răsfețe într-o călătorie de wellness în timpul vacanței lor. Indiferent dacă aveți nevoie de un simplu masaj sau de o formulă de wellness all-in-one în timpul șederii dvs., spa-urile insulei oferă o gamă largă de tratamente de îngrijire a frumuseții pentru a vă răsfăța și vindeca corpul și sufletul.

Bali este o insulă exotică din Indonezia care oferă ceva pentru toată lumea. Este cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu plaje și munți de o frumusețe unică. Dar este, de asemenea, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a te relaxa și a te destinde, așa că, dacă ești în căutarea unei vacanțe exotice în stațiuni de lux, acesta este cu siguranță locul tău.

Insula are o cultură bogată, plaje uimitoare și o abundență de resorturi de lux care răspund tuturor nevoilor. Dacă vă planificați următoarea vacanță, Bali ar trebui să se afle în fruntea listei dumneavoastră!

Cu ajutorul nostru, găsirea destinației preferate de vacanță și rezervarea acesteia va fi o experiența care trebuie încercată. Deoarece oferim o gamă largă de opțiuni pentru toate bugetele, fie că doriți să explorați zone exotice sau să descoperiți noi destinații, Self Booking Perfect Tour va avea întotdeauna ceea ce căutați.

septembrie 19th, 2022 by

Source