O operație cosmetică cu multe avantaje

Un sân care este perceput ca fiind prea mic, pune adesea o mare presiune asupra psihicului femeii în cauză. O mărire a sânilor poate ajuta la crearea unui nou sentiment de stimă de sine și la eliberarea de ceea ce au fost adesea, ani de suferință. Oricine se simte atrăgător și frumos radiază și cu siguranță te vei simți așa după operația de augmentare mamară. Moda, aspectul și, desigur, efectul de flirt asupra bărbaților sunt factori care pot fi decisivi pentru operația de augmentare mamară.  O noua senzație corporală și o carismă diferită, sunt efecte pozitive după o operație de augmentare mamară.

Nu trebuie uitat însă, că mărirea sânilor este o operaţie cosmetică care presupune toate riscurile și efectele secundare ale unei proceduri chirurgicale. De asemenea, această mărire nu este ușor de anulat dacă ești nemulțumită de rezultat. De asemenea, ar trebui să știi că implanturile trebuie înlocuite după 10 până la 16 ani. Una dintre cele mai frecvente complicații ale măririi sânilor este fimoza capsulară, în care țesutul mamar se întărește dureros după operație. Femeile trebuie să fie conștiente de faptul că sânii măriți se pot simți și pot arăta diferit după operație. Sarcina și alăptarea pot cauza probleme și după mărirea sânilor.

Mărirea sânilor cu implanturi de silicon

În operația de implant mamar se folosesc implanturi protetice, care sunt realizate din silicon și umplute cu un gel siliconic special. Există diferite tipuri de implanturi, așa că ar trebui să consulți medicul dacă vrei să faci o operație de augmentare mamară cu proteze de silicon. Medicul îți va recomanda tipul de implant mamar potrivit ție  individual, pentru a obține rezultatul dorit. La operația de augmentare mamară cu implanturi se fac mai întâi inciziile și apoi se pun implanturile în sâni. Inciziile pot fi făcute în trei moduri diferite; fie sub forma unei incizii periareolare (de-a lungul marginii inferioare a areolei), a unei incizii inframamară (sub sân de-a lungul pliului inferior), fie a unei incizii transaxilare (în partea inferioară a axilei). 

Odată făcută incizia, chirurgul poate introduce implantul. Acest lucru se poate face prin plasare submusculară, unde implantul este plasat într-un buzunar sub mușchiul pectoral, sau cu plasare submamară sau subglandulară. Metoda pe care chirurgul tău o folosește depinde de tipul tău de corp, de tipul de implant pe care îl preferi și de rezultatele pe care le aștepți de la operație. Timpul de recuperare variază între șase și opt săptămâni, dar îmbunătățirile pot fi observate în doar o săptămână. 

Source