Vezi aici mai multe detalii despre pop-up spider

Sistemul de expozitie care alcatuieste acest pop-up spider este si o versiune clasica, dar in acelasi timp moderna, pe care tot mai multi oameni aleg sa o foloseasca pentru a-si promova afacerea. Cu un raport calitate-pret de invidiat, Marele Print va ofera o mare varietate de produse din care sa alegeti! Nu stiti inca toate detaliile? Pastrati legatura cu noi in randurile de mai jos.
pop-up spider
Sistemul pop-up spider poate fi bine integrat in orice tip de eveniment, indiferent care este scopul final. A atras instantaneu atentia publicului, daca aduci un produs care vrei sa fii celebru alege acest pop-up si rezultatul va aparea fara ezitare!

Cum folosesti sistemele pop-up spider in publicitatea de tip OOH?

Un pop-up spider este un sistem de afisare care face parte din publicitatea in aer liber, cunoscut si sub denumirea de media in aer liber, care include orice mediu publicitar vizual gasit in afara casei.

Acestea pot include panouri publicitare, interioare si exterioare, reclame pentru mobilier stradal, cum ar fi la statiile de autobuz sau la banca, in zonele de tranzit precum aeroporturi sau gari si sisteme precum ferestre pop-up-uri. OOH este o categorie larga care cheltuieste in prezent aproximativ 29 de miliarde de dolari pe pietele globale majore. Unii dintre cei mai importanti agenti de publicitate din lume, inclusiv McDonald’s, Apple, Amazon, HBO si Coca-Cola, folosesc in mod regulat si creativ o varietate de formate de publicitate in aer liber in campaniile lor, in special sistemul pop-up spider.

Din ce este fabricat

Un Pop-Up Spider consta dintr-un cadru pliabil din aluminiu pe care sunt montate 6 benzi PVC personalizate. Vine cu o banda care faciliteaza prinderea sistemului de paianjen. Practic, este un material subtire si durabil care poate fi imprimat direct pe suprafata lui.

PVC-ul Pop-Up Spider vine sub forma de rola, dupa imprimare si rulare, este taiat la dimensiune si o banda magnetica este atasata pe spatele benzii rezultate. Materialul este excelent pentru ferestre pop-up, deoarece este suficient de maleabil pentru a fi prins usor de sistemele de paianjen. Dar si suficient de rigid pentru a ramane in pozitia lipita. Este, de asemenea, un material usor pentru transport si manipulare usoara.

Intra acum pe mareleprint.ro si solicita o oferta!

The post Pop-up spider | Cum il integram si la ce ne foloseste appeared first on Live Press.

Source