In ultimii ani, cand vine vorba de casatorii, se pune tot mai mult accentul pe noutate, pe elemente distinctive. Oamenii incep sa se plictiseasca de obiceiurile si etapele clasice ale unui astfel de eveniment.

Daca si tu faci parte din categoria persoanelor care vor ca petrecerea lor sa fie acel eveniment unde toti invitatii sa se simta extraordinar si sa traiasca experiente unice, afla ca exista un mod alternativ de organizare. Poti opta pentru o nunta pe mare, care este cu adevarat o petrecere extraordinara!
Ce face ca nunta pe iaht sa fie atat de speciala?

Atmosfera

Am putea spune ca nu ai cum sa nu te simti bine la o astfel de petrecere pe barca. Absolut tot ce va inconjoara parca favorizeaza desfasurarea unui astfel de eveniment. Sa pasesti impreuna cu persoana iubita in viata de familie si sa va jurati iubire vesnica, in timp ce navigati in larg, alaturi de cei mai dragi oameni din viata, toate aceste detalii contureaza o atmosfera de basm.

Emotiile desprinderii de la mal, combinate cu cele pentru ceremonia propriu-zisa nu se pot forma niciodata la o petrecere la restaurant. Acesta este un element important, ce face ca nunta pe mare sa fie atat de speciala si de dorita de cupluri.

Intimitatea

Foarte multe persoane isi doresc un cadru restrans la casatoria lor, dar sunt constranse de traditii si obiceiuri. Parte buna este ca la o nunta pe mare, spatiul nu permite participarea unui numar mare de invitati.

Asadar, poti fi sigur ca veti avea alaturi numai persoanele care va sunt cu adevarat apropiate, care emana energie pozitiva si stare de bine. In aceasta zi, mare parte din starea voastra este influentata de a celorlalti, deci este important sa fiti inconjurati de oamenii potriviti.

nunta pe mare

Caracterul unic

O nunta pe mare este speciala doar prin faptul ca iese din tiparul celor clasice, dar elementele unice nu se opresc aici. Un detaliu esential este dat de faptul ca ceremonia voastra, momentul in care veti spune DA, din adancul sufletului, va avea loc intr-un punct al vostru, unde nimeni nu isi va mai organiza ceremonia.
Locatia voastra de suflet va fi notata pe certificatul de casatorie, deci va veti putea aduce aminte intreaga viata de aceste momente inedite.

Lipsa constrangerilor

Nunta pe mare se diferentiaza de cea clasica pentru ca ofera mai multa libertate. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ai reusit sa o saluti pe verisoara pe care nu ai vazut-o niciodata sau ca ai omis sa faci poze cu unchiul cu care nu te-ai mai intalnit de foarte multi ani.

Aici, lucrurile stau altfel – te bucuri de vremea frumoasa, alaturi de oamenii dragi, bei o sampanie buna si degusti preparatele delicioase, in timp ce navighezi pe albastrul marii, mangaiat de razele soarelui.

In plus, daca nu esti fan al vestimentatiei traditionale de casatorie, cu siguranta vei iubi petrecerea pe iaht. Te poti imbraca dupa bunul plac, fara sa iti faci griji ca o ruda mai conservatoare te va critica. Pe mare, totul este mai simplu!

Alege sa organizezi si tu un astfel de eveniment pe iaht si transforma ziua casatoriei in acea zi perfecta! Meriti sa ai parte de o casatorie de poveste alaturi de sufletul tau pereche!

Source