becuri led

Ce trebuie sa stii despre becuri LED

Becuri LED economice sunt cele mai utilizate in ultimii ani. In plus, optiunile economice care emit lumina rece si neplacuta pentru ochi vor fi acum interzise la nivel european.

In perioada urmatoare, acestea vor fi inlocuite cu becuri LED care utilizeaza o noua tehnologie de inalta eficienta care, din mai multe perspective, prezinta multe avantaje fata de vechea tehnologie.

Pe langa faptul ca acest consum de energie este mult mai mic, becuri LED sunt disponibile si in trei variante de lumina emisa. De asemenea, lumina emisa este mult mai puternica decat optiunile economice oferite.

Avantajele becurilor LED:

  1. Durata indelungata de functionare – Becuri LED dureaza de doua ori mai mult decat becurile fluorescente (pana la 50.000 de ore) si de peste 50 de ori mai mult decat becurile incandescente.
  2. Rezistenta adaugata – becuri LED sunt rezistente la socuri si vibratii deoarece nu au un filament precum becurile incandescente.
  3. Eficienta superioara – Becurile LED produc o lumina mai stralucitoare, mai apropiata de conceptul de lumina alba, mult mai naturala.
  4. Consum redus de energie – Principalul avantaj al acestui bec este consumul redus de energie, care este de 10-15 ori mai mic decat becurile cu incandescenta, motiv pentru care becurile cu LED sunt unul dintre cele mai economice becuri.
  5. Tip de lumina – becurile LED produc lumina rece, spre deosebire de becurile cu incandescenta, care sunt foarte fierbinti si foarte ineficiente. (prin ele 90% din electricitate este transformata in caldura si doar 10% este transformata in lumina)

Utilizati numai culorile naturale ale becurilor LED

becuri led

Intr-adevar, doar cu becurile LED poti obtine in casa lumina artificiala care este foarte asemanatoare cu lumina naturala, fara a afecta sanatatea ochilor.

Pastrand paralela dintre tehnologia LED si becurile cu incandescenta, vom acoperi pe scurt cateva elemente comune ale uniformitatii temperaturii datorita culorii emise.

Vom folosi exemplul de schimbare a iluminatului unui apartament folosind 10 becuri LED. Cel mai important lucru pe care si-l doreste toata lumea este ca toate acele becuri sa emita aceeasi nuanta de alb.

Asadar, finalizati circuitul unui LED bun, ajustand lumina pentru a asigura o temperatura constanta a culorii in timp.

Intra pe LED Concept pentru cele mai bune oferte!

Source