În aceste vremuri, dacă ești antreprenor, este important să știi că există o serie de amenințări la adresa companiei tale ce pot fi împărțite în amenințări externe și interne sau independente și dependente de acțiunile tale, ca și proprietar al afacerii.

Ce tipuri de amenințări pot exista pentru afacerea ta?

 

Se pot include cu siguranță în primul grup de amenințări:

În cea de-a doua grupă pot fi incluse:

  • lipsa unui plan de afaceri concret;

  • neglijență în contabilitate;

  • angajarea unor muncitori incompetenți;

  • fără upgrade-uri;

  • nerespectarea standardelor și cerințelor legale, etc.

După cum se poate observa, un management bun depinde în mare măsură de cooperarea cu oameni responsabili, experimentați și de încredere. În ciuda sprijinului din partea bazei tehnologice avansate, oamenii sunt cei care încă decid cu privire la aplicarea corectă a acesteia.

Dăunătorii, insectele și microorganismele – primul lucru de care trebuie să te ocupi

 

Dăunătorii, insectele și microorganismele precum bacteriile, virușii și ciupercile reprezintă o amenințare specifică și serioasă pentru companiile HORECA, acestea necesitând rapid servicii ddd profesioniste. Invizibile cu ochiul liber, pot rămâne mult timp ascunse și ignorate, iar de prezența lor îți amintesc doar inspecțiile de specialitate sau pierderile vizibile (poluare, contaminare, distrugerea infrastructurii și aprovizionării).

Este surprinzător cât de des sunt distruse echipamente în valoare de zeci de mii sau chiar milioane de lei de către șobolanii prezenți în hala de producție. Această problemă nu este prezentă însă doar aici, ci și în parcări subterane, garaje și ateliere. Șobolanii provoacă foarte des avarii în instalațiile electrice ale mașinilor, conductelor de frână și combustibil. Iar aceste lucruri nu numai că generează costuri suplimentare, dar prezintă și un pericol real atunci când se utilizează echipamente și vehicule deteriorate.

Pentru a elimina eficient toate aceste amenințări invizibile la adresa companiei tale, este necesar să apelezi la cele mai bune servicii tehnologice. Apelând la o companie profesionistă, vei putea afla unde și când pot apărea aceste amenințări, poți planifica împreună cu angajații companiei respective acțiuni eficiente și ți se vor propune cele mai bune soluții care îți vor proteja compania.

Îngrijirea cuprinzătoare din partea serviciilor DDD (dezinsecție, deratizare și dezinfectie va garanta atât îmbunătățirea eficienței muncii și siguranța mărfurilor, cât și a echipamentelor și dispozitivelor din spațiul respectiv.

Cunoscând cerințele și nevoile clienților, dar și datorită experienței acumulate de-a lungul timpului, o companie DDD profesionistă este cea mai în măsură să îți crească confortul și eficiența și să te ajute să îmbunătățești activitățile de la locul de muncă.

Source