Traversele de cale ferata de astazi care joaca cel mai important rol din producerea transportului feroviar. Modernizarea lor este un procedeu eficient pus la dispozitie de catre producatorul Pamirco. Cu o echipa valorificata si cu o aparatura de ultima generatie, traversele sau railway sleepers –  semnate de Pamirco Manastiur indeplinesc nivelul de profesionalism dorit.

Railway sleepers – definirea materialelor prime

In orice procedeu de baza, materialele prime definesc calitatea unui produs.Traversele de cale ferata sunt produse renumite pe piata, fiind confectionate fie din lemn, beton sau fier. Parerile sunt impartite iar clientii se impart in diferite categorii care apreciaza in mod deosebit un anumit material de prelucrare.

Daca ar fii sa intrebam insa, specialistii in prelucrarea traverselor, afacerea de prelucrare Pamirco recomanda traversele din lemn ca fiind cele mai avantajoase produse. In urma mai multor studii ale cercetatorilor, lemnul a iesit invingator. Secretul specialistilor consta insa in tipul de lemn pe care il folosesc. Nu orice lemn este eficient in constructria traverselor de durata.

Daca scopul tau este sa achizitionezi traverse cat mai durabile si rezistente in timp, atunci Pamirco este solutia ta. Fabrica prelucreaza doar produse din material lemnos de esenta tare. Ceea ce inseamna ca foloseste cele mai dure specii de lemn. Adesea vom regasi traverse din stejar si fag, fiind considerate cele mai rezistente esente de lemn tare.

Railway slepeers – care sunt parerile specialistilor despre lemn?

Astazi lemnul este un material des folosit in constructiile exterioare. Cei mai multi dintre constructori prefera lucrul cu lemnul ca fiind cel mai avantajos material. Cu o structura naturala si organica lemnul are proprietati specifice pe care nu le intalnim la restul materialelor. Aspect care se aplica foarte eficient si in cazul traverselor de cale ferata.

Pamirco prelucreaza traversele din material lemnos de peste 15 ani iar speciile de esenta tare le considera drept cele mai rezistente materiale. Traversa are rolul de a prelua intreaga greutate feroviara, motiv pentru care randamentul acesteia trebuie sa fie unul crescut. Lemnul asigura transportul de rezistenta si duritate, fiind foarte greu distructibil.

In aceeasi situatie se incadreaza si durabilitatea lemnului care este o caracteristica foarte importanta in constructiile exterioare. Lemnul de esenta tare este considerat cel mai durabil material care rezista in timp impotriva factorilor perturbatori, fie ei de mediu sau chimici. In detrimentul betonului sau fierului, lemnul acumuleaza cele mai multe avantaje vizibile.

Traverse cale ferata – cum are loc modernizarea produselor?

Modernizarea traverselor nu este un secret pentru piata din Romania cat si cea internationala. Produsele Pamirco exista astazi in tari precum Egip, Japonia, Olanda, Bulgaria si multe alte tari europene. Motivul alegerii sta in calitatea inalta a acestor produse cat si modernizarea lor. Procesul are la baza prelungirea utilizarii traverselor, asadar prelucrarea unor traverse mult mai durabile.

In esenta, modernizarea traversei reprezinta un set complet de actiuni, fiecare dintre ele aducand un plus de valoare produselor. Etapele de prelucrare a lemnului sunt printre cele mai importante actiuni. La Pamirco sunt folosite metode eficiente si vizibile de imbunatatire a traverselor. In prima instanta, lemnul trece prin taiere, rindeluire si mai apoi prin impregnare.

Fiecare procedeu are la baza o noua serie de produse de calitate care sa asigure traversa de cele mai bune proprietati. Impregnarea spre exemplu, se realizeaza cu un creozot de calitate superioara, aplicat printr-o metoda de VID-presiune. Fiecare element component traverselor este imbunatit prin materiale de calitate.

Traverse cale ferata – productie romaneasca la cele mai inalte standarde

Piata traverselor necesita oferirea unor avantaje si beneficii, atat din punctul de vedere al costurilor cat si al calitatii. La Pamirco Manastiur echipa de profesionisti se perfectioneaza periodic la capitolul produse oferind mereu metode inovative de prelucrare. Modernizarea traverselor are la baza aparaturi de ultima generatie si materiale de inalta calitate.

Daca ne dorim constructii exterioare durabile si rezistente trebuie sa ne indreptam catre traversele de lemn. Materialul lemnos este considerat un produs mai putin costisitor dar care garanteaza printre cele mai multe avantaje in timp.

Pamirco Manastiur este un producator cu traditie pe piata, alocand resurse importante pentru prelucrarea calitativa a traverselor. Pentru achizitionarea unor produse de top, fabrica Pamirco este o solutie de viitor. Traversele de lemn au devenit o piesa de rezistenta a cailor ferate, fiind si cele mai dure si rezistente elemente componente.

Source