Esti curios cum se produce o traversa cale ferata de cea mai inalta calitate? Ce materiale se folosesc si care sunt etapele de prelucrare a unor astfel de produse? La Pamirco Manastiur, o fabrica cu traditie in prelucrarea lemnului, vei regasi toate raspunsurile la intrebarile tale.

Railway sleepers – produse prelucrate de o echipa de profesionisti

Pentru fiecare dintre noi, atunci cand facem o achizitie este important sa ne bucuram de calitatea unui produs. Traversele sunt produse care necesita o anumita experienta pentru a fi prelucrate cat mai calitativ. Vrei sa achizionezi produse rezistente? Apeleaza la afacerea Pamirco.

Cu o traditie de peste 15 ani in prelucrarea traverselor, Pamirco are la baza o echipa formata din cei mai buni profesionisti. Experienta celor 15 ani cat si cea personala investita in productia de lemn a dus astazi la obtinerea celor mai inalte performante.

Intreaga echipa Pamirco a pus bazele unei fabrici moderne si inovative de prelucrare a lemnului. Fiecare membru este responsabil de succesul fabricii de astazi, cat si de calitatea si profesionalismul cu care sunt confectionate produsele. Pentru un client care vrea sa investeasca in produse de cea mai buna calitate, este important sa colaboreze cu un producator de incredere. In acest sens, Pamirco a legat cele mai stranse colaborari, inclusiv cu tari de la nivel global.

Railway sleepers – traverse prelucrate de aparatura moderna

In obtinerea calitatii optime, modul de prelucrare a traverselor isi va spune intotdeauna cuvantul. Daca achizitionezi traverse de la un producator obisnuit care le prelucreaza manual, iar mai apoi alegi un producator care prelucreaza in baza aparatelor, vei observa o uriasa diferenta.

Scopul aparatelor este de a imbunatati vizibil starea produselor si de a prelungi durata de utilizare a unei traverse. Rolul modernizarii oferite de Pamirco este de a crea produse cat mai durabile si rezistente in timp. Aspect care va aduce o serie de avantaje importante in special atunci cand vine vorba despre costurile de achizitie.

In cadrul fabricii, fiecare traversa din material lemnos este prelucrata divers. Sunt folosite materiale de inalta calitate, etape inovative si o aparatura care sa sprijine intregul proces. In mod general, traversa trece prin 3 etape de productie – taierea, rindeluirea si impregnarea. Alaturi de acestea are loc si uscarea artificiala, in baza a 6 uscatoare moderne si in final, aburirea traverselor cu un aparat de ultima generatie.

Traversa cale ferata – obtine performante la cererea ta

Avantajul fabricii Pamirco este colaborarea dintre producator si client pe care fabrica pune foarte mare accent. Succesul acestei fabrici consta inclusiv in modul in care aceasta isi trateaza clientii si respectiv cererile noi de pe piata. Intotdeauna, specialistii au fost in avantaj datorita adaptarii continue la noile preferinte ale clientilor. Din acest motiv, astazi, produsele la cererea clientului sunt la mare cautare.

Pe langa varietatea de produse pe care o puteti regasi in cadrul fabricii, firma pune la dispozitie si un serviciu special creat pentru cererea clientilor. Asazisele traverse speciale sunt la mare cautare, acestea fiind proiectate in functie de preferintele clientului. De obicei, cele mai cautate caracteristici in acest sens sunt elasticitatea traverselor, absorbtia vibratiilor sau izolarea fonica pentru locuitorii din zonele adiacente.

Clientii pot inclusiv pentru orice element component cailor ferate care poate fi prelucrat din material lemnos. Aceasta va fi proiectat in cadrul fabricii si produs alaturi de traversele pe care le necesiti.

Traversa cale ferata – servicii profesionale in raport cu calitatea

Investitiile de lunga durata sunt investitiile in calitate si profesionalism. In acest fel te asiguri ca achizitionezi produse durabile in timp care sa iti garanteze anumite avantaje in special in vederea costurilor. Traversele din lemn sunt o optiune in acest sens. Alegand colaborarea cu specialistii vei obtine produse durabile si rezistente.

Produsele oferite de Pamirco respecta toate standardele impuse de catre client si garanteaza randament chiar si dupa o perioada lunga de timp. Cu o echipa profesionala in spate si prin intermediul aparatelor de ultima generatie, Pamirco sporeste in produse moderne si de inalta calitate.

Acceseaza cu usurinta website-ul online Pamirco Manastiur iar comanda ta de traversa se afla la un click distanta. Poti lua contact cu echipa de specialistii si sa te asiguri ca primesti toate informatiile necesare legate despre produse si servicii. Nu conteaza locatia in care te afli, cu Pamirco vei primi traversele mult dorite printr-un serviciu prompt si responsabil oriunde in lume.

Source