Esti in cautarea celor mai bune traverse de cale ferata sau – railway sleepers, asa cum le spune denumirea in engleza? Ai nevoie de produse rezistente si durabile pentru constructia exterioara? 70% din calitatea unei traverse depinde de modul de productie a acesteia. Apeleaza la ajutorul specialistilor pentru a obtine cele mai bune performante.

Railway slepeers – importanta profesionalismului de prelucrare

Caile ferate sunt constructii exterioare supuse unei liste intregi de factori perturbatori. Insusi calea ferata este un mediu care face posibila trecerea transportului feroviar, unul dintre cele mai importante transporturi atat de oameni, cat si de marfuri. Calea ferata joaca un rol important la nivel global, motiv pentru care modul in care este prelucrata conteaza foarte mult.

Unul din elementele definitorii a cailor ferate este insusi traversa. Orice element component acesteia trebuie sa corespunda din punct de vedere calitativ. Impreuna construiesc o cale ferata durabila si rezistenta in timp, iar acest lucru va aduce beneficii vizibile atat pentru investitori cat si pentru transportul feroviar.

Indiferent de constructia exterioara despre care vorbim, trebuie sa obtinem siguranta de care avem nevoie. In acest context, singura solutie este de a investi in produse de calitate prin care sa ajungem la rezultatele si standardele mult dorite. Pana a ajunge insa la acest nivel, trebuie sa optam pentru o afacere de incredere si nu pentru amatori care cred ca stiu prelucrarea traverselor.

Railway sleepers – de ce nu e de jucat cu calitatea unei traverse?

Transportul feroviar este unul dintre cel mai mare transport de marfuri si persoane de care depinde Romania. De modul de productie al cailor ferate va depinde intregul transport cat si calitatea acestuia. Din intregul procesul, traversa joaca cel mai important rol, avand o serie de sarcini multiple pentru aceasta constructie feroviara.

In general, traversa are la baza un sistem de prindere care vizeaza legarea celor doua sine intre ele. In plan secundar scopul traversei este de a prelua intreaga greutate feroviara si de a o mentine in echilibru. Traversa trebuie sa asigure randamentul necesar pentru a spori calitatea transportului.

Calitatea acestor produse nu este un criteriu de care nu putem lipsi. Apeland la amatori riscam sa achizitionam traverse in care va trebui sa investim dupa putin timp datorita deteriorarii premature. Iar mai mult decat atat, siguranta feroviara va scadea. Calitatea traverselor de cale ferata trebuie sa fie la cele mai inalte standarde iar acest aspect se aplica indiferent daca traversa va fi folosita sau nu in caile ferate.

Traverse de cale ferata – care este cel mai bun tip traverse?

Cand cautam raspunsuri la intrebari dintr-o industrie in care experienta isi va spune intotdeauna cuvantul, cu siguranta le vom gasi la experti. Pamirco Manastiur, o fabrica cu peste 15 ani experienta in prelucrarea traverselor este un producator renumit in Romania cat si la scara internationala. Vrei sa aflii care sunt cele mai bune traverse? Apeleaza la ei.

Cu o echipa bogata formata din specialisi in prelucrare, traversele de cale ferata ale acestora sunt prelucrate din material lemnos, fiind considerat un element de elita al rezistentei. Piata de traverse variaza intre lemn, beton sau fier. Clientii pot cumpara in functie de propriile preferinte, insa avantajele si beneficiile sunt asigurate de catre specialisti.

Pamirco prelucreaza traversa doar cu lemn de esenta tare pentru a asigura cailor ferate o rezistenta dubla. Foloseste specii tari precum stejarul si fagul si le prelucreaza folosind metode eficiente si aparaturi de ultima generatie. In urma studiilor de pe piata, s-a ajuns la concluzia ca lemnul reprezinta unul dintre cele mai avantajoase materiale pentru traverse.

 

Traverse de cale ferata marca Pamirco – produse fara imperfectiuni

Cu o traditie de ani buni in prelucrarea lemnului, Pamirco Manastiur a avut constant scopul de a se perfectiona si de a oferi cele mai calitative produse. Astazi, fabrica a ajuns printre preferintele romanilor si a strainilor cu traverse din lemn de calitate superioara. Prelucrate atent de catre cei mai buni specialisti si prin cele mai moderne etape, traversele Pamirco ofera rezistenta, durabilitate si siguranta.

Investitiile corecte nu necesita alte investitii in timp, iar asta promite Pamirco. Calitate, corectitudine, profesionalism si devotament. O echipa de oameni focusata pe obtinerea celor mai inalte standarde in materie de lemn. Website-ul online Pamirco Manastiur se afla la un click distanta de tine, iar comanda de traverse online iti va fii pregatita indiferent de locul din care alegi sa achizitionezi.

Source