De ce sa recurgi la un tratament cu ultrasunete

Nu este nimic mai frustrant decat sa incerci sa slabesti fara sa vezi schimbari mici catusi de vizibile. Uneori, indiferent de dieta sau exercitii fizice, nu puteti scapa de zonele cu probleme care va fac dureri de cap.
ultrasunete
Burta, grasimea soldului sau celulita inestetica sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta multe femei in viata lor de zi cu zi. Prin urmare, pentru a vedea cum incep sa prinda rezultatele, va recomandam sa efectuati mai multe sedinte cu ultrasunete, care va vor ajuta foarte mult sa va redefiniti conturul corpului si forma de invidiat.

Diferenta semnificativa fata de prima intalnire

Echipamentul utilizat in acest tratament cu ultrasunete functioneaza cu tehnologia moderna si este utilizat in principal pentru tratamente de remodelare corporala sau faciala. Datorita utilizarii sale, formarea unui contur al corpului nu ar trebui sa mai fie o problema. Doamnele care doresc sa aiba o figura de invidiat vara si nu numai, pot uita de dieta ,,dureroasa”. Pot arata mai bine doar prin utilizarea terapiei cu ultrasunete si pot obtine rezultate mai eficiente in mai putin timp.

Aceasta terapie este, de asemenea, o alegere ideala si este recomandata pentru a corecta zone precum zona ochilot, conturarea fetei, chirurgie „plastica” sau depigmentare si multe alte utilizari. In plus, zonele corpului care depasesc cativa centimetri, cum ar fi coapsele, abdomenul, picioarele sau bratele, sunt zone usor de modelat si remodelat in timpul tratamentului cu ultrasunete. Acest lucru este posibil, deoarece terapia cu ultrasunete a fost initial utilizata in domeniul medical pentru recuperare. Dar acum procedura poate fi utilizata in domeniul remodelarii corporale. Se remarca pentru a redefini tonul si elasticitatea corpului.

Indicatii ale tratamentului

  • Bolile reumatice reduc durerea si imbunatatesc functia prin cresterea mobilitatii structurale, cresterea elasticitatii structurale, reducerea spasmelor si contracturilor musculare (osteoartrita, spondiloartropatia, sindromul miofascial etc.).
  • Sechele post-traumatice – asigura absorbtia hematomului, stimuleaza formarea calusului si lupta impotriva distrofiei simpatice si a reflexelor post-traumatice secundare.

Potrivit pentru: contuzii, entorse, alte tipuri de traume; printre sportivi: sindromul adductor al jucatorilor de fotbal, schiorii (adesea genunchii entorsati), creatinina sportivilor la distanta (la distanta si semi-distanta), jucatorii de tenis – Epicondilita.

  • Boli de piele – utilizate pentru subtierea, inmuierea suprafetei, reducerea mancarimilor etc.

Source