Liniștea și relaxarea domină după o zi grea de muncă. Cu atât mai mult, aștepți cu nerăbdare fotoliul tău preferat în fiecare seară. Indiferent dacă este vorba de fotolii confortabile tapițate, fie că este vorba de un fotoliu tip Lady cu picioare subțiri sau de un taburet – nu există limite când vine vorba de stil. La shopeo.ro ți se oferă o selecție diversă de fotolii și taburete în culori, forme și materiale diferite. Lasă-te inspirat de diferitele modele și găsește fotoliul sau taburetul perfect pentru tine și încăperile din casa ta.

Alegerea corectă a materialului pentru fotoliul și taburetul tău

Alegerea fotoliilor și a taburetelor depinde de culorile predominante, precum și de materialele adaptate la mobilierul tău din casă. Dacă canapeaua ta este confecționată în principal din piele, un fotoliu opulent din piele va arăta desigur perfect ca o completare. Dacă dorești să ai doar un scaun pe care să stai singur și care ar trebui să fie un adevărat punct de atracție, poți alege un model de taburete care să arate complet diferit de restul mobilierului tău din punct de vedere al materialului și al designului.

Fotolii cu tapițerie din stofă

Cele mai populare sunt fotoliile cu tapițeria din catifea. Inul și bumbacul au proprietăți bune de absorbție a lichidului, dar rezistența culorii este relativ slabă. Se estompează sau își pierd rapid culoarea. Acest lucru este valabil mai ales atunci când sunt expuse la lumina soarelui. Cu toate acestea, ambele oferă o atmosferă plăcută și răcoroasă. Sofa și catifeaua, pe de altă parte, sunt pufoase și fine la atingere. Mulți oameni dau preferință acestor tipuri de materiale datorită fineții lor.  Iubitorii de animale de asemenea, ar trebui să se gândească la aceste tipuri de materiale, deoarece absorb mai greu mirosurile.

Fotolii din piele

Dacă ești în căutarea unui fotoliu durabil, atunci husa de piele naturală este alegerea potrivită. Pielea naturală lasă aerul să treacă și de asemenea, îți permite să te bucuri de fotoliu o lungă perioadă de timp. Petele și murdăria pot fi îndepărtate imediat cu un agent special de curățarea a pielii.

Taburete confortabile

Cine caută scaune ieftine, ușor de întreținut, pot alege taburete. Materialul ușor din piele ecologică se face simțit plăcut la atingere chiar și atunci când stai pe el mult timp. În același timp, sunt foarte ușor de îngrijit. Adesea, este suficientă doar aspirarea, iar petele încăpățânate pot fi îndepărtate rapid cu un detergent ușor și puțină apă.

O mare varietate de taburete

Fiecare spațiu de locuit are de obicei un concept de viață diferit. În timp ce camera de zi strălucește cu o doză suplimentară de confort, poate fi completată cu taburete funcționale. Taburetele sunt ideale chiar și pentru camera copiilor. Un taburete în dormitor oferă confort suplimentar. Probabil că cea mai mare cameră din casa ta este sufrageria, care necesită și un taburete model extravagant. Conceptul de culoare al tuturor pieselor de mobilier ar trebui să fie perfect coordonate în acest caz.

Micul dejun relaxant dimineața, mica gustare între mese și cina pregătită cu drag pentru familie și prieteni, aici petreci câteva dintre cele mai frumoase momente ale zilei, adică, la masa din bucătărie. Nu dorești niciodată să te ridici de la masa, iar cu selecția taburetelor confortabile și elegante din magazinul online shopeo.ro nu trebuie să mai faci acest lucru. Cu taburete, spațiul pentru mese devine punctul culminant al apartamentului.

Confortabile, robuste și versatile, modelele de taburete, sunt scaune care pot fi amplasate nu numai în bucătărie, ci și în sufragerie, deoarece îndeplinesc cerințe ridicate pentru mobilierului modern de calitate. Acestea sunt folosite de mai multe ori pe zi și, împreună cu masa potrivită, formează un punct central de atracție în special pentru familii. Materialele atent selectate și manopera de înaltă calitate garantează un nivel ridicat de confort chiar și după perioade lungi de utilizare. 

Source