Toamna este un anotimp special care creeaza o atmosfera perfecta de citit, mai ales pentru persoanele melancolice, nostalgice si pasionate de lectura. Exista o multime de carti care nu trebuie sa fie ocolite sub nicio forma in aceasta toamna, carti care pot fi citite alaturi de o cana cu ciocolata calda cu scortisoara.

Parca nimic nu indeamna mai mult la citit decat un peisaj spectaculos de frunze ruginii care parasesc rand pe rand crengile copacilor si care se asaza pe potecile din parcuri sau pe stradute. Principalele carti recomandate care nu trebuie sa fie ratate sub nicio forma sunt amintite in cele ce urmeaza.

  1. Necunoscuta din congelator” de Rodica Ojog-Brasoveanu

„Necunoscuta din congelator” este o carte politista cu o structura interesanta si un final imprevizibil, fiind o fresca a societatii din Bucuresti din anii 2000. Romanul se afla printre cele mai populare recomandari de carti cu tema tomnatica, datorita stilului atractiv si plin de suspans.

  1. Sala de bal” de Anne Hope

„Sala de bal” este o carte de dragoste atipica, pentru ca actiunea se desfasoara in cadru unui azil, avand la baza trei personaje centrale. Cu toate ca este o poveste sensibila, sigur se poate strecura pe rafturile bibliotecilor multor persoane, datorita stilului captivant de scriere. Cei care vor sa descopere mai multe povesti captivante, pot arunca o privire pe Blog.PrintreCarti.ro, atat pentru a afla idei interesante, cat si pentru a citi micile recenzii.

Carti recomandate | recomandari de carti | Blog.PrintreCarti.ro

Carti recomandate

  1. Jurnalul Aurorei Serafim” de Sidonia Dragusanu

Sidonia Dragusanu este una din scriitoarele care a avut un succes rasunator in perioada comunista, al carei stil de scriere aminteste mult de cel al Cellei Serghi. „Jurnalul Aurorei Serafim” este o carte care abunda in analiza psihologica si introspectie. Nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca de pe lista de lecturi a persoanelor pasionate de citit si de psihologia umana.

Astfel, cei care sunt in pana de idei de lectura pentru aceasta toamna isi pot indrepta atentia catre variantele prezentate anterior in articol. Daca nu sunt suficiente, oricine poate accesa blogul.PrintreCarti.ro pentru a descoperi o multime de carti atractive.

Source